fbpx

Topik

video

Tüntettek a lengyel LMBTQ aktivisták mellett

Kedden szolidaritási tüntetést szerveztek a lengyel LMBTQ aktivistákkal szembeni rendőri brutalitás és jogtalan fogvatartás ellen Budapesten, a Lengyel Nagykövetség épülete előtt.
video

Pilismarót nem kér a tervezett kavicsbányából

A kánikula ellenére is nagyobb tömeg gyűlt össze Pilismaróton a tervezett kavicsbánya helyszínén, ahol a helyben élők, valamint a nyaralók tulajdonosai együtt...
video

Néhány tucatnyian tüntettek az 500 fő feletti rendezvények megtartásáért

A Csak Egy Senki zenekar szervezett tüntetést péntekre, ahol ellenezték a kormány azon döntését, mely szerint augusztus 15-e után sem lehet 500 fő feletti rendezvényeket tartani, valamint a koronavírus létezését is megkérdőjelezték. A tüntetésen néhány tucatnyian vettek részt.
video

Mi lesz veled, bulinegyed?

Évek óta konfliktusok forrása a bulinegyed témája, ezt kívánta orvosolni Erzsébetváros új vezetése egy sokak szerint példátlanul szigorú csendrenedelettel. Mi lenne szerintetek a helyes döntés a bulinegyed kapcsán?
video

Tiltakoztak a Velencei-tó beépítése ellen és népszavazást kezdeményeznek az ügyben

A szombati demonstráción néhány százan vettek részt, amit amiatt szerveztek, mert a fideszes vezetésű önkormányzat módosítani kívánja a helyi építési szabályzatot, ami mind a zöldterületeket, mind pedig a szabadstrandokat veszélyeztetné.
video

Bohemian Betyars: A zenészeket tiltják le először, és ők az utolsók, akiket visszaengednek

A kormány csütörtöki döntése szerint augusztus 15-e után sem lehet az 500 fősnél nagyobb zenés, táncos rendezvényeket tartani. A magyar zeneipar helyzetéről és jövőjéről a Bohemian Betyars zenekar énekesével, Palágyi Mátéval beszélgettünk.
video

Több ezren tüntettek a sajtószabadság és az index.hu mellett

A Momentum demonstrációt szervezett a magyar szólásszabadság és az Index mellett. A tüntetéshez több ellenzéki párt is csatlakozott, több ezren vonultak a Karmelita kolostorhoz péntek kora este.
video

Menjen vagy maradjon a körúti bringasáv?

A koronavírus-járvány időszaka alatt Budapest új városvezetése - kampányígéretéhez hűen - kerékpárutak kijelölésébe kezdett, ami felkorbácsolta a kedélyeket a biciklisek és az autósok közt. Videóriportunkban fővárosi autósokat, bicikliseket és Terézváros polgármesterét, Soproni Tamást kérdeztük, hogy maradjon, vagy menjen a körúti bringasáv.

Kiemelt cikkek

video
A független országgyűlési képviselő szerint nem csak a most ismert ellenzéki pártoknak van belépőjegyük a 2022-es választásra. A Jövő TV Reflektorban című műsorában elmondta, hogy miért indít új politikai mozgalmat, és azzal mi a célja.
audio
A Jövő TV Komment című podcastjének ötödik epizódjában a Belarusz választásról, az azt követő eseményekről, illetve azok következményeiről beszélgettünk Stier Gábor külpolitikai újságíróval, a #moszkvater alapító-főszerkesztőjével, a Demokrata és a Magyar Hang hetilapok külpolitikai szakújságírójával.
Megmutatjuk, mennyiben is került egy éjszaka a Balatonnál, illetve azon belül is hol tudunk a legolcsóbban nyaralni.

További hírek

Bemutatták közös jelöltjüket az ellenzéki pártok Tiszaújvárosban

A jobbikos Bíró László azt ígéri: harcosan fogja képviselni választói érdeket a parlamentben, az ő kezét nem köti a kormánypárt, a száját nem tudják befogni a különböző érdekcsoportok.

A terézvárosi önkormányzat példát akar mutatni, kitűzték a szivárványos zászlót

Soproni Tamás polgármester bejelentette: szeptembertől az önkormányzat 50 ezer forint értékű jegyescsomagját az élettársi viszonyukat bejegyezni kívánó azonos nemű párok is megkapják.

Aki nem hord maszkot, azt leszállíthatják a BKK járatairól

A maszk használatát elsősorban az ellenőrök, valamint a metróbejáratoknál lévő utaskoordinátorok ellenőrzik.