fbpx

Topik

video

Tüntettek a lengyel LMBTQ aktivisták mellett

Kedden szolidaritási tüntetést szerveztek a lengyel LMBTQ aktivistákkal szembeni rendőri brutalitás és jogtalan fogvatartás ellen Budapesten, a Lengyel Nagykövetség épülete előtt.
video

Pilismarót nem kér a tervezett kavicsbányából

A kánikula ellenére is nagyobb tömeg gyűlt össze Pilismaróton a tervezett kavicsbánya helyszínén, ahol a helyben élők, valamint a nyaralók tulajdonosai együtt...
video

Néhány tucatnyian tüntettek az 500 fő feletti rendezvények megtartásáért

A Csak Egy Senki zenekar szervezett tüntetést péntekre, ahol ellenezték a kormány azon döntését, mely szerint augusztus 15-e után sem lehet 500 fő feletti rendezvényeket tartani, valamint a koronavírus létezését is megkérdőjelezték. A tüntetésen néhány tucatnyian vettek részt.
video

Mi lesz veled, bulinegyed?

Évek óta konfliktusok forrása a bulinegyed témája, ezt kívánta orvosolni Erzsébetváros új vezetése egy sokak szerint példátlanul szigorú csendrenedelettel. Mi lenne szerintetek a helyes döntés a bulinegyed kapcsán?
video

Tiltakoztak a Velencei-tó beépítése ellen és népszavazást kezdeményeznek az ügyben

A szombati demonstráción néhány százan vettek részt, amit amiatt szerveztek, mert a fideszes vezetésű önkormányzat módosítani kívánja a helyi építési szabályzatot, ami mind a zöldterületeket, mind pedig a szabadstrandokat veszélyeztetné.
video

Bohemian Betyars: A zenészeket tiltják le először, és ők az utolsók, akiket visszaengednek

A kormány csütörtöki döntése szerint augusztus 15-e után sem lehet az 500 fősnél nagyobb zenés, táncos rendezvényeket tartani. A magyar zeneipar helyzetéről és jövőjéről a Bohemian Betyars zenekar énekesével, Palágyi Mátéval beszélgettünk.
video

Több ezren tüntettek a sajtószabadság és az index.hu mellett

A Momentum demonstrációt szervezett a magyar szólásszabadság és az Index mellett. A tüntetéshez több ellenzéki párt is csatlakozott, több ezren vonultak a Karmelita kolostorhoz péntek kora este.
video

Menjen vagy maradjon a körúti bringasáv?

A koronavírus-járvány időszaka alatt Budapest új városvezetése - kampányígéretéhez hűen - kerékpárutak kijelölésébe kezdett, ami felkorbácsolta a kedélyeket a biciklisek és az autósok közt. Videóriportunkban fővárosi autósokat, bicikliseket és Terézváros polgármesterét, Soproni Tamást kérdeztük, hogy maradjon, vagy menjen a körúti bringasáv.

Kiemelt cikkek

video
Kedden szolidaritási tüntetést szerveztek a lengyel LMBTQ aktivistákkal szembeni rendőri brutalitás és jogtalan fogvatartás ellen Budapesten, a Lengyel Nagykövetség épülete előtt.
Mintha lassan körvonalazódni látszódna, hogyan is kívánnak az együttműködés égisze alatt nekigyürkőzni a 2022-es választásnak az ellenzéki pártok, miközben azért a köztük lévő repedések is nyilvánvalóak.
Megmutatjuk, mennyiben is került egy éjszaka a Balatonnál, illetve azon belül is hol tudunk a legolcsóbban nyaralni.

További hírek

Mi történt és mi várható a zűrzavaros Belaruszban?

A Jövő TV Komment című podcastjének ötödik epizódjában a Belarusz választásról, az azt követő eseményekről, illetve azok következményeiről beszélgettünk Stier Gábor külpolitikai újságíróval, a #moszkvater alapító-főszerkesztőjével, a Demokrata és a Magyar Hang hetilapok külpolitikai szakújságírójával.

Tüntetést szerveznek a brutálisan megvert miskolci nő védelmében

Orosz Bernadettet decemberben verte össze volt barátja, most 5 millió forintot követel a nőtől.

Soros György: Magyarországot elfoglalta az EU egyik belső ellensége

A milliárdos szerint a magyar és lengyel vezetés jelenti a legnagyobb veszélyt az EU-ra belülről.