fbpx

Reflektorban

video

Az LMP társelnöke szerint a balatoni árak nem a magyar turistáknak szólnak

A Jövő TV Reflektorban című műsorában Kendernay Jánossal, az LMP társelnökével a NER balatoni terjeszkedéséről, valamint a tatai Öreg-tó partján tervezett szállodaberuházásról beszélgettünk. Továbbá arról is kérdeztük, hogy üzenetértékű volt-e Karácsony Gergely főpolgármester megjelenése és felszólalása az LMP kongresszusán.
video

Cseh Katalin: nem tökéletes az EU-csúcs megállapodása, de mindenképpen történelmi

A Jövő TV Reflektorban című műsorában a Momentum európai parlamenti képviselőjével az uniós költségvetési megállapodásról, a gazdasági helyreállításról szóló csomagról, illetve a jogállamiságról beszélgettünk.
video

Barabás Richárd: Valamennyiünk sikere az Újbudának megnyert uniós forrás

A Jövő TV Reflektorban című műsorában a XI. kerület párbeszédes alpolgármesterével arról beszélgettünk, hogy pályázati úton a kultúra innovációjára 1,5 milliárd forintnyi uniós forrást nyert Újbuda, illetve a képviselő-testületben Zöld Pólus néven új frakció alakult.
video

Keresztes László Lóránt: Az erős társadalmi ellenállás meghátrálásra kényszerítheti a kormányt

A Jövő TV Reflektorban című műsorában az LMP frakcióvezetőjével a parlamenti ülésszak utolsó fontos döntéseiről, illetve a Budapest-Belgrád vasúti projektről, és a vasúti mellékvonalak megszüntetéséről beszélgettünk.
video

Brenner Koloman büszke rá, hogy a Fidesz felemelte, és veszélyt lát benne

Az Országgyűlési jobbikos alelnöke arról is beszélt a Jövő TV-nek, hogy miután Vona Gábor „ellovagolt a naplementébe”, a Jobbik döntési kényszerbe került.
video

Bencsik János: A Fidesz és a Jobbik is egy harminc éves íratlan szabályt hágott át

A független országgyűlési képviselőtől megkérdeztük, mit szól hozzá, hogy hétfőn nem sikerült megválasztani egykori párttársát, Brenner Kolomant az Országgyűlés alelnökévé. De arról is beszélgettünk, miért nem tudott Orbán Viktor a "Hogyan tovább?" kérdésére válaszolni a parlamentben.
video

Kerpel-Fronius Gábor: Nem lehet a végletekig kilapátolni a pénzt Budapestről

A Jövő TV Reflektorban című műsorában Budapest főpolgármester-helyettesével a Lánchíd felújításáról, a momentumos vezetésű korrupciós vizsgálóbizottságról, valamint a párt tisztújításáról beszélgettünk.
video

Mi lesz veled Színművészeti?

Az SZFE Hallgatói Önkormányzatának elnöke határozottan cáfolta, hogy politikai szándék lenne a kormányzati átalakítást ellenző tiltakozás mögött.

Kiemelt cikkek

video
Kedden szolidaritási tüntetést szerveztek a lengyel LMBTQ aktivistákkal szembeni rendőri brutalitás és jogtalan fogvatartás ellen Budapesten, a Lengyel Nagykövetség épülete előtt.
Mintha lassan körvonalazódni látszódna, hogyan is kívánnak az együttműködés égisze alatt nekigyürkőzni a 2022-es választásnak az ellenzéki pártok, miközben azért a köztük lévő repedések is nyilvánvalóak.
Megmutatjuk, mennyiben is került egy éjszaka a Balatonnál, illetve azon belül is hol tudunk a legolcsóbban nyaralni.

További hírek

Mi történt és mi várható a zűrzavaros Belaruszban?

A Jövő TV Komment című podcastjének ötödik epizódjában a Belarusz választásról, az azt követő eseményekről, illetve azok következményeiről beszélgettünk Stier Gábor külpolitikai újságíróval, a #moszkvater alapító-főszerkesztőjével, a Demokrata és a Magyar Hang hetilapok külpolitikai szakújságírójával.

Tüntetést szerveznek a brutálisan megvert miskolci nő védelmében

Orosz Bernadettet decemberben verte össze volt barátja, most 5 millió forintot követel a nőtől.

Soros György: Magyarországot elfoglalta az EU egyik belső ellensége

A milliárdos szerint a magyar és lengyel vezetés jelenti a legnagyobb veszélyt az EU-ra belülről.