Mások mondták

“Együtt kell működnünk másokkal, de az LMP-nek önmagában is erős zöld pártnak kell lennie” – interjú Schmuck Erzsébettel

Schmuck Erzsébettel, az LMP frissen megválasztott női társelnökével beszélgettünk a szervezet jövőjéről, a többi ellenzéki párthoz való viszonyáról és arról, örült-e Karácsony Gergely győzelmének.

“Az egyik szemem sír, a másik mosolyog” – interjú Kendernay Jánossal

A magyarországi zöld pártok kudarcáról és az ökopolitika kitörési lehetőségeiről beszélgettünk Kendernay Jánossal, az LMP frissen megválasztott társ nélküli társelnökével.

Kiemelt cikkek

A Minisztérium szerint semmi probléma nem történt a képviselők látogatása során, az épületet őrző cég másnapra mégis felmentette a munkavégzés alól a portásokat.
Szerintük ugyanis szakmai vitát kell folytatni a fiatalok ügyében, amely azután robbant ki, hogy kiderült, egy diploma nélküli egyetemistát neveznének ki ifjúságpolitikáért felelős helyettes államtitkárnak.
Öt népszavazási kérdést nyújtott be ma a klímavédelem kapcsán az LMP. A párt társelnöke kijelentette: nincs idő arra várni, hogy Orbán Viktor eldöntse, a klímaváltozás olyan dolog-e, amivel foglalkoznia kell a magyar kormánynak.

További hírek

Orbán Viktor nem ment el klímavészhelyzetről szóló bizottsági ülésre

Bár korábban még azt mondta, kíváncsi arra, hogy a főváros milyen konkrét intézkedéseket hajt végre a klímavédelem ügyében, de az erről szóló bizottsági ülésen mégsem jelent meg.

Zsidózás, eltitkolt konzultáció és Karácsony stadionja

A Versus legutóbbi adásában Ungár Péterrel, az LMP országgyűlési képviselőjével és Huth Gergellyel, a Pesti Srácok főszerkesztőjével beszéltük át az elmúlt hét legfontosabb közéleti témáit.

Megszűnés szélére került a Szabad Pécs, anyagi gondok miatt felfüggeszti működését a független vidéki hírportál

Ha nem találnak rövid időn belül rendszeres támogatókat a lap működéséhez, akár végleg bezárhat a népszerű független vidéki hírportál.