Podcast

audio

Hogyan rendezi át a hazai politikai viszonyokat a rendeleti kormányzás?

Hétfőn az Országgyűlésben elfogadták a felhatalmazási törvényt, így a kormány rendeletek útján irányítja az országot. Hogyan befolyásolja ez a belpolitikai viszonyokat? Mit kellene most csinálnia az ellenzéknek? Ezekről a témákról beszélgettünk a Versus közéleti podcast rendkívüli karanténadásában Kovács János politológussal.
audio

Tényleg szükség van a felhatalmazási törvényre a koronavírus elleni védekezéshez?

A Versus legújabb podcast adásában Lázár Domokos jogásszal, az Eötvös Károly Közpolitikai Intézet kutatójával beszélgettünk arról, mi is az az úgynevezett "felhatalmazási törvény", miért nem támogatta azt az ellenzék hétfőn az Országgyűlésben és hogy milyen hatással lesz ez a koronavírus-járvány elleni intézkedésekre.
audio

Elsöpörheti-e az Orbán-kormányt a koronavírus-járvány?

A Versus legújabb podcast adásában Deák Dániellel, a XXI. Század Intézet vezető elemzőjével és Nótin Tamással, a Jövő TV főszerkesztőjével beszélgettünk a koronavírus elleni kormányzati intézkedésekről és a járványhelyzet belpolitikai hatásairól.
audio

Orbán virágai, Gyurcsány étvágya és a koronavírus

A Versus legújabb podcast adásában Szilvay Gergellyel, a Mandiner főmunkatársával és Nótin Tamással, a Jövő TV főszerkesztőjével beszélgettünk a kormány "nőügyeiről", Gyurcsány Ferenc pozícióharcáról az ellenzéken belül és a koronavírus-járvány okozta pánikról is.
audio

Repedések az ellenzékben, Horthy-vonulás, Erdogan nyitott kapui

A Versus legújabb podcast adásában Bódi Ábellel, az Identitás Generáció vezetőjével és Nótin Tamással, a Jövő TV főszerkesztőjével beszélgettünk az ellenzéki pártok kiéleződő vitáiról, a Mi Hazánk Mozgalom Horthy-megemlékezéséről és Erdogan elnök bejelentéséről is, miszerint Törökország a jövőben nem tartóztatja fel a nyugatra induló menekülteket a határain.
audio

Orbán Viktor a bevándorlók után a klímaváltozástól is megvéd minket?

A Versus legújabb podcast adásában Vincze Emíliával, a Pesti Srácok vloggerével és Sipos Ferenc Norberttel, a Jobbik ifjúsági tagozatának oktatáspolitikusával beszélgettünk a miniszterelnök évértékelőjén elhangzottakról és a dunaújvárosi időközi választás tanulságairól is.
audio

Győri kapufa, Niedermüller-ügy és a Brexit

A Versus legújabb podcastadásában Techet Péterrel, az Azonnali főmunkatársával és Horváth Benjáminnal, a Jövő TV újságírójával beszélgettünk a győri időközi választásról, a DK-s Niedermüller Péter kijelentései miatt kialakult botrányról és a Brexitről is.
audio

Elengedte a dunaújvárosi választást a Fidesz, de Orbán még mindig nem varázstalanodik

A 2020-as év első adásában Katona Mariannal, a Magyar Hang és Nótin Tamással, az Alfahír munkatársával beszélgettünk a dunaújvárosi időközi választásról, a Fideszen belüli egyre erősödő zúgolódásról és Orbán Viktor évindító kormányinfójáról is.

Kiemelt cikkek

Kálló Gergely szerint ha őt elítélik plakátrongálásért, akkor a Fidesznek 2022-ben aktivistája sem marad, mert mind rendőrségre fognak járni.
A miniszterelnök szerint a járvány igazságtalan, de küzdenünk kell a hatásai ellen.

További hírek

Karácsony: hazudtak a Pesti Úti Idősek Otthonának higiéniai állapotáról

A főpolgármester szerint a Mandiner „politikai támadást indított” a Fővárosi Önkormányzattal és a fenntartásában álló Pesti Úti Idősek Otthonával szemben.

„Miért nem szolidarít velünk Mészáros Lőrinc? Miért nincs Tiborcz-adó?”

Az ellenzék közös álláspontja, hogy Orbán Viktor a saját hatalmát igyekszik erősíteni a járvány leple alatt.

Elkülönítik az idős, veszélyeztetett hajléktalanokat Budapesten

Karácsony Gergely előterjesztése szerint egy évig használhatnák a kiválasztott lakásokat ebből a célból.