Podcast

audio

Zsidózás, eltitkolt konzultáció és Karácsony stadionja

A Versus legutóbbi adásában Ungár Péterrel, az LMP országgyűlési képviselőjével és Huth Gergellyel, a Pesti Srácok főszerkesztőjével beszéltük át az elmúlt hét legfontosabb közéleti témáit.
audio

Felavatott Puskás Aréna, kitiltható képviselők és az 500 milliárdos korrupció

A Versus harmadik adásában Béres Péterrel, a Momentum TizenX frissen megválasztott elnökével és Vincze Emíliával, a Fidelitas tagjával, a Fidesz erzsébetvárosi képviselőjelöltjével beszélgettünk a hét legfontosabb közéleti történéseiről.
audio

Török vizit, győri balhé és a jászberényi kétharmad

A Versus második adásában Nótin Tamással, az Alfahír és Tóth Csabával, a Mérce.hu újságírójával beszélgettünk a hét legfontosabb közéleti történéseiről.
audio

Orbán-Putyin találkozó, széteső Jobbik és Hadházy táblái

A Versus első adásában Pápay Györggyel, az Ellensúly közéleti folyóirat lapszerkesztőjével és Bódi Ábellel, az Identitás Generáció vezetőjével beszélgettünk a hét legfontosabb közéleti történéseiről.

Mi is a podcast és miért lesz érdemes hallgatni minket? Elmondjuk!

Hétfőtől újraindítjuk Versus című közéleti podcastünket. Ennek apropóján írtunk róla, mit érdemes tudni erről az új formátumról.

Kiemelt cikkek

A Minisztérium szerint semmi probléma nem történt a képviselők látogatása során, az épületet őrző cég másnapra mégis felmentette a munkavégzés alól a portásokat.
Szerintük ugyanis szakmai vitát kell folytatni a fiatalok ügyében, amely azután robbant ki, hogy kiderült, egy diploma nélküli egyetemistát neveznének ki ifjúságpolitikáért felelős helyettes államtitkárnak.
Öt népszavazási kérdést nyújtott be ma a klímavédelem kapcsán az LMP. A párt társelnöke kijelentette: nincs idő arra várni, hogy Orbán Viktor eldöntse, a klímaváltozás olyan dolog-e, amivel foglalkoznia kell a magyar kormánynak.

További hírek

Orbán Viktor nem ment el klímavészhelyzetről szóló bizottsági ülésre

Bár korábban még azt mondta, kíváncsi arra, hogy a főváros milyen konkrét intézkedéseket hajt végre a klímavédelem ügyében, de az erről szóló bizottsági ülésen mégsem jelent meg.

Zsidózás, eltitkolt konzultáció és Karácsony stadionja

A Versus legutóbbi adásában Ungár Péterrel, az LMP országgyűlési képviselőjével és Huth Gergellyel, a Pesti Srácok főszerkesztőjével beszéltük át az elmúlt hét legfontosabb közéleti témáit.

Megszűnés szélére került a Szabad Pécs, anyagi gondok miatt felfüggeszti működését a független vidéki hírportál

Ha nem találnak rövid időn belül rendszeres támogatókat a lap működéséhez, akár végleg bezárhat a népszerű független vidéki hírportál.