fbpx

Trump nem akarja vállalni a második elnökjelöli vitát

Nagyjából egy hete zajlott le az első elnökjelölti vita Amerikában, az azóta eltelt időben viszont elég sok dolog történt: Donald Trump és a First Lady koronavírusos lett, az elnököt kórházba szállították, majd az első ezt követő beszédében azt hangsúlyozta, nem kell félni a koronavírustól. Jövő csütörtökön pedig következne a második vita, ám a regnáló amerikai elnök nem akar részt venni rajta.

A pártoktól független szervezők közölték, hogy Donald Trump koronavírus-fertőzése miatt az eseményt csakis virtuálisan lehet megtartani – adta hírül a Wall Street Journal. Az amerikai elnök viszont a hír hallatán azt nyilatkozta a Fox Businessnek:

“nem fogom az időmet pazarolni egy virtuális vitára”.

Trump kampánymenedzsere megjegyezte: az elnök még akár több negatív teszteredményt is produkálhat a vita időpontjáig, ezért semmi szükség arra, hogy virtuálisan rendezzék meg az eseményt. 

Biden stábjából többen is azt hangoztatták, hogy a demokrata elnökjelölt szeretne közvetlenül az amerikaiakhoz szólni és összevetni az elnöki programját Trumpéval. Az online vita lehetőségéről szóló információ azután jelent meg, hogy magyar idő szerint éjszaka megtartották az alelnök-jelölti vitát. Mike Pence és Kamala Harris negatív teszteredmények után, plexifalakkal elválasztva vitáztak az USA jövőjéről, mégis ellopta a show-t egy, a vita során Mike Pence fején ragadt légy.

Forrás: Youtube
Lányi Örs
Újságíró, szerkesztő

Legfrissebb videók

A DK-s Arató Gergely elárulta, mi az az ajánlat amiért átmenne a Fideszbe politizálni

A Reflektorban vendége Arató Gergely, akit 5 kifejtős és 5 villámkérdéssel izzasztottunk meg a műsorban.

Puzsér videója miatt módosította vádját Berki Krisztián a hétfői tárgyaláson

Berki módosította az eddigi vádjait, hamis kép és hangfelvétel az új vád.

Legújabb podcastünk

audio

Tabumentes #3 – A rasszizmus kérdése hazai és nemzetközi szinten

A Tabumentes Podcast harmadik adásában civil vitapartnereinkkel a rasszizmus kérdését tárgyaljuk ki, amely során szó esett a Black Lives Matter mozgalomról és a hazai cigányság helyzetéről is.

Hírlevél

Iratkozz fel heti hírlevelünkre, mert ez a legjobb, amit most megtehetsz!

Kövess minket!

13,452lájkolóTetszik
731követőkövető
40követőkövető
2,050feliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb cikkek