A sajtóból értesült róla a Színház- és Filmművészeti Egyetem vezetése, hogy Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes és Palkovics László innovációs és technológiai miniszter május 26-án éjszaka nyújtottak be egy törvényjavaslatot, amely szerint a jövőben alapítványi tulajdonba kerülne át az intézmény.

AZ ügy nagy felháborodást keltett és a tiltakozások azóta is tartanak. Az egyetem épületét a hallgatók blokád alatt tartják a tanárok pedig sztrájkot tartanak. Azok, akik felmondtak, szeptember 30-án lejár a felmondási idejük is.

Az Identitás Generáció aktivistái „Itt nem lesz 1968” feliratú molinót tűztek ki a blokád alá vont egyetemre, ugyanis szerintük a tiltakozó hallgatók “egy liberális hídfőállást akarnak kiépíteni Budapesten.

Most vitára invitáltuk Molnár Áront, a NoÁr alapítóját, az egyetem egykori hallgatóját, valamint Bódi Ábelt, az Identitás Generáció magyarországi vezetőjét.

Az esemény 2020. október 2-án, pénteken 18:30-kor kerül megrendezésre Budapesten, az Art Cafe Muse-ban (Budapest, Bródy Sándor u. 27.).

A vírushelyzetre való tekintettel csak nagyon korlátozott számerejéig nyitjuk meg a regisztrációt, valamint kérjük a résztvevőktől az arc eltakarását!

Regisztráció felfüggesztve, az eddigi férőhelyek megteltek.


A rendezvény regisztráció nélkül nem látogatható!
Az eseményen felvétel készül, melyet a Jövő TV oldalán lehet visszanézni.
Az eseményre előzetes sajtóregisztráció szükséges és kizárólag fénykép készíthető.