fbpx

Orbán Viktor: „Az igazat megvallva nem vagyok nagy maszkrajongó”

A miniszterelnök nyilatkozott a Blikknek, amelynek a maszkviselésről beszélt, illetve azt is elárulta, hogy honnan kapta a „legmenőbb magyar” (Coolest Hungarian) feliratú maszkját.

„Az igazat megvallva nem vagyok nagy maszkrajongó” – vallotta be Orbán Viktor a bulvárlapnak. Kifejtette, hogy ha meghúzza, lecsúszik, ha pedig kiengedi, akkor leesik az arcáról.

„Arról már nem is beszélve, hogy levegőt nehezen, hőgutát viszont annál könnyebben kap benne az ember” – fogalmazott a Blikknek. A miniszterelnök hozzátette: megérti az emiatt panaszkodók érveit. Ugyanakkor kijelentette, maszkot hord, „mert most hordani kell”.

„Mindig van nálam pár darab az autóban és az irodában, ezek egyszerű orvosi maszkok. A különlegesebbeket vagy a lányaimtól, vagy a kollégáimtól, barátaimtól kaptam. Ezeket szívesebben hordom, mert tulajdonképpen miattuk, a szeretteink miatt fontos, hogy ezeket a szabályokat most betartsuk” – mondta Orbán Viktor. A Blikk azt is megkérdezte tőle, hogy a legutóbb viselt és nagy visszhangot kiváltó „Coolest Hungarian” feliratú maszkját honnan kapta. A miniszterelnök azt válaszolta, hogy amerikai magyaroktól kapta ajándékba.

Jövő TV
Neked szól. Rólad szól.

Legfrissebb videók

Szanyi Tibor: Hatalmasakat sikongatva örülnék, ha ellenzéki győzelem lenne 2022-ben

A Jövő TV Reflektorban című műsorának vendégeként Szanyi Tibor, az ISZOMM alapítója, alelnöke és miniszterelnök-jelöltje öt egyperces és öt villámkérdésre válaszolt.

Élőben jelentkezünk az SzFE sajtótájékoztatójáról

Élőben jelentkezünk az SzFE Vas utcai épülete elől, ahol a hallgatók az oktatókkal és a vezetőséggel tart közös sajtótájékoztatót.

Legújabb podcastünk

audio

Tabumentes Podcast – A hazai közbeszéd állapota, a vélemény- és szólásszabadság határa

A Tabumentes Podcast első adásában olyan fontos kerültek kitárgyalásra, mint a hazai közbeszéd állapota, a vélemény- és szólásszabadság vélt, vagy éppen valós határai és a média befolyásoló ereje. Hallgassátok meg!

Hírlevél

Iratkozz fel heti hírlevelünkre, mert ez a legjobb, amit most megtehetsz!

Kövess minket!

13,403lájkolóTetszik
731követőkövető
40követőkövető
1,900feliratkozóFeliratkozás

Jövő Rádió

Legfrissebb cikkek

Az Instagramra regisztráló David Attenborough máris rekordot állított be

A 94 éves világhírű brit természettudós népszerűsége páratlan. De vajon az üzenetét is venni fogja a világ?