fbpx

Megkezdődött Mészáros Lőrinc válópere

Szerda reggel a Budai Központi Kerületi Bíróságon kezdődött meg Mészáros Lőrinc és Mészárosné Kelemen Beatrix válópere, melynek hírét szeptember 4-én jelentették be, egy MTI-közlemény formájában.

A bíróságra Mészárosné érkezett meg elsőként, nem sokkal később pedig a felcsúti milliárdos és kísérői is befutottak. Mészáros Lőrincet a helyszínen több újságírói is arról próbálta kérdezni, vajon hogyan fogják megosztani feleségével a több mint 200 milliárd forintosra saccolt vagyont, Mészáros ügyvédje azonban közölte, hogy ügyfele nem tekinti magát közszereplőnek, ezért nem járul hozzá a róla készült képek közzétételéhez.

Mészáros Lőrinc és felesége egy szeptember 4-én kiadott MTI-közleményben jelentette be, hogy felbontják házasságukat. A közlemény azt állították, a döntést teljes egyetértésben hozták meg, és a váláshoz szükséges döntésekben nem volt köztük vita.

Házasságuk felbontását kezdeményezi Mészáros Lőrinc és felesége – Jövő TV

Nem mindennapi hírt közölt az Magyar Távirati Iroda, amely közleményben értesült arról, hogy házasságuk egyezséggel történő lezárását kezdeményezi a bíróságnál a kormányközeli milliárdos, Mészáros Lőrinc és Mészárosné Kelemen Beatrix Csilla. Erről a válófelek tájékoztatták az MTI-t pénteken. A dokumentum szerint a házasság felbontásáról szóló döntésüket közösen, együttes akarattal hozták meg.

Lányi Örs
Újságíró, szerkesztő

Legfrissebb videók

Szanyi Tibor: Hatalmasakat sikongatva örülnék, ha ellenzéki győzelem lenne 2022-ben

A Jövő TV Reflektorban című műsorának vendégeként Szanyi Tibor, az ISZOMM alapítója, alelnöke és miniszterelnök-jelöltje öt egyperces és öt villámkérdésre válaszolt.

Élőben jelentkezünk az SzFE sajtótájékoztatójáról

Élőben jelentkezünk az SzFE Vas utcai épülete elől, ahol a hallgatók az oktatókkal és a vezetőséggel tart közös sajtótájékoztatót.

Legújabb podcastünk

audio

Tabumentes Podcast – A hazai közbeszéd állapota, a vélemény- és szólásszabadság határa

A Tabumentes Podcast első adásában olyan fontos kerültek kitárgyalásra, mint a hazai közbeszéd állapota, a vélemény- és szólásszabadság vélt, vagy éppen valós határai és a média befolyásoló ereje. Hallgassátok meg!

Hírlevél

Iratkozz fel heti hírlevelünkre, mert ez a legjobb, amit most megtehetsz!

Kövess minket!

13,403lájkolóTetszik
731követőkövető
40követőkövető
1,900feliratkozóFeliratkozás

Jövő Rádió

Legfrissebb cikkek

Szolnokon már kudarcot vallott a kormányzati színházcsinálás

Bocsánatkérést is várnak Balázs Pétertől az SzFE diákjaira tett megjegyzései miatt.