fbpx

Koronavírussal fertőződtek meg hárman az Index stábjában

A Media1 azt írja, hogy több forrásból származó, ellenőrzött értesülése szerint három, az Index.hu Zrt.-nél dolgozó munkatársról is kiderült, hogy elkapta a koronavírus-fertőzést.

A belsős médiahírekkel foglalkozó hírportál úgy tudja: a tesztelést az Index.hu-val azonos budapesti épületben, a Lajos utcában található Budasquare irodáházban lévő több más szerkesztőség, a Femina, a Totalcar, a Dívány és a Napi.hu stábján is elvégezték, de nem mutattak ki fertőzötteket.

A Media1-nek a koronavírus-fertőzés tényét megerősítették az Indexnél, de az érintett személyek kilétéről adatvédelmi okokból nem adtak felvilágosítást. „Mindössze annyit közöltek, hogy a fertőzött személyek nem vesznek részt az Index belső napi munkájában, ők otthonukban, házi karanténban tartózkodnak” – írja a Media1.

Jövő TV
Neked szól. Rólad szól.

Legfrissebb videók

Szanyi Tibor: Hatalmasakat sikongatva örülnék, ha ellenzéki győzelem lenne 2022-ben

A Jövő TV Reflektorban című műsorának vendégeként Szanyi Tibor, az ISZOMM alapítója, alelnöke és miniszterelnök-jelöltje öt egyperces és öt villámkérdésre válaszolt.

Élőben jelentkezünk az SzFE sajtótájékoztatójáról

Élőben jelentkezünk az SzFE Vas utcai épülete elől, ahol a hallgatók az oktatókkal és a vezetőséggel tart közös sajtótájékoztatót.

Legújabb podcastünk

audio

Tabumentes Podcast – A hazai közbeszéd állapota, a vélemény- és szólásszabadság határa

A Tabumentes Podcast első adásában olyan fontos kerültek kitárgyalásra, mint a hazai közbeszéd állapota, a vélemény- és szólásszabadság vélt, vagy éppen valós határai és a média befolyásoló ereje. Hallgassátok meg!

Hírlevél

Iratkozz fel heti hírlevelünkre, mert ez a legjobb, amit most megtehetsz!

Kövess minket!

13,403lájkolóTetszik
731követőkövető
40követőkövető
1,900feliratkozóFeliratkozás

Jövő Rádió

Legfrissebb cikkek

Szolnokon már kudarcot vallott a kormányzati színházcsinálás

Bocsánatkérést is várnak Balázs Pétertől az SzFE diákjaira tett megjegyzései miatt.