fbpx

„Működik a rezsim időérzéke” – Jakab Péter jogerősen is a Jobbik elnöke

„Működik a rezsim időérzéke” – közölte a Jakab Péter a Facebook-oldalán. A Jobbik elnöke felidézte, hogy a borsodi időközi választáson „a kétharmadért remegő Fidesz minden létező eszközt bevetett”, hogy a jobbikos Bíró László ne tudjon elindulni közös ellenzéki jelöltként. A kormánypárt arra hivatkozott, hogy a jelöltállítás végső határidejekor, szeptember 4-én Jakab Péter még mindig nem volt jogerősen a Jobbik elnöke.

„Hiába bizonyítottuk a fideszes Nemzeti Választási Bizottság és a fideszes Fővárosi Törvényszék előtt, hogy már rég jogerőre kellett volna emelkednie az elnökké választásomnak, nem kaptam meg erről a jogerős végzést, így bár Bíró László – hála az ellenzéki összefogásnak – 5 ellenzéki párt logójával ott lesz a szavazólapon, a Jobbik hivatalosan nem jelölhette. Mit ad Isten, ma megkaptuk a Fővárosi Törvényszék végzését: jogerősen is Jakab Péter a Jobbik elnöke. Hogy mikortól? Egyet találhattok. Szeptember 5. Biztos véletlen. Vagy csak működik a rezsim időérzéke. Hozzáteszem a miénk is. Október 11-én viszlát kétharmad, hajrá Bíró László!” – írta Jakab Péter a Facebook-oldalán.

A jobbikos Bíró László – akit a fenti okok miatt a DK-Momentum-LMP-MSZP-P jelölt – közben már jogerősen is képviselőjelölt az október 11-én tartandó borsodi időközi országgyűlési választáson.

Az eredeti bejegyzés Jakab Péter Facebook-oldalán található:

Security Check Required

No Description

Jövő TV
Neked szól. Rólad szól.

Legfrissebb videók

Szanyi Tibor: Hatalmasakat sikongatva örülnék, ha ellenzéki győzelem lenne 2022-ben

A Jövő TV Reflektorban című műsorának vendégeként Szanyi Tibor, az ISZOMM alapítója, alelnöke és miniszterelnök-jelöltje öt egyperces és öt villámkérdésre válaszolt.

Élőben jelentkezünk az SzFE sajtótájékoztatójáról

Élőben jelentkezünk az SzFE Vas utcai épülete elől, ahol a hallgatók az oktatókkal és a vezetőséggel tart közös sajtótájékoztatót.

Legújabb podcastünk

audio

Tabumentes Podcast – A hazai közbeszéd állapota, a vélemény- és szólásszabadság határa

A Tabumentes Podcast első adásában olyan fontos kerültek kitárgyalásra, mint a hazai közbeszéd állapota, a vélemény- és szólásszabadság vélt, vagy éppen valós határai és a média befolyásoló ereje. Hallgassátok meg!

Hírlevél

Iratkozz fel heti hírlevelünkre, mert ez a legjobb, amit most megtehetsz!

Kövess minket!

13,403lájkolóTetszik
731követőkövető
40követőkövető
1,900feliratkozóFeliratkozás

Jövő Rádió

Legfrissebb cikkek

Szolnokon már kudarcot vallott a kormányzati színházcsinálás

Bocsánatkérést is várnak Balázs Pétertől az SzFE diákjaira tett megjegyzései miatt.