fbpx

Novák Előd: A beteg büszkeség helyett inkább méltósággal viseljék sorsukat a homoszexuálisok

A Jövő TV Reflektorban című műsorában Novák Elődöt, a Mi Hazánk alelnökét és újbudai önkormányzati képviselőjét többek között arról kérdeztük, hogy mi a baj a szivárványos zászlóval, de azt is elmondta, amit eddig nem, hogy mit tett a Fővárosi Önkormányzat épületéről leszedett, az LMBTQ-mozgalmat szimbolizáló lobogóval, miután egy rendőri igazoltatás közben elfutott vele.

„Négygyermekes apaként kellő szomorúsággal töltött el, hogy a devianciát akarták mintaként beállítani és reklámozni, hirdetni közintézményeken, ahol semmi keresnivalója nem lenne” – fogalmazott Novák Előd, aki az LMBTQ-mozgalmat betegnek és deviánsnak tartja. Novák Előd kifejette, szerinte vannak „divat- és érdek-homoszexuálisok” is, akiket „nem kell azért sajnálni, mert valamiféle hátrány érné őket”, illetve „nem kellene ezeknek szaporítani a számát, inkább segíteni kellene rajtuk”.

„A homoszexualizmus agresszív mozgalma által hirdetett beteg büszkeséggel szemben inkább méltósággal kellene, hogy viseljék a sorsukat, nem kellene, hogy azzal kérkedjenek, ami nem normális”

– jelentette ki Novák Előd.

A Mi Hazánk nem vitatja, hogy az azonos neműekhez vonzódók is lehetnek tisztességes, becsületes magyar emberek, de azt már vitatják, hogy a nemi irányultságukat reklámozni, hirdetni, kérkedni, illetve ezért tüntetni kellene.

Azzal kapcsolatban, hogy a Fővárosi Önkormányzat épületéről letépett szivárványos zászlóval elrohant rendőri igazoltatást közben, Novák Előd elmondta: kalandos útja volt, mert különböző mélygarázsokon és épületeken keresztül futva próbálta elkerülni a térfigyelőkamerákat, hiszen bár szerinte csak „egy értéktelen propagandajelképről” van szó, „elképesztő lobbierő” áll mögötte.

A teljes beszélgetésért kattintson a videóra, amelyben Novák Előd azt is elárulta, hogy végül mit tett a leszedett szivárványos zászlóval.

Tettéért a Mi Hazánk politikusát a rendőség rabosította, és házkutatást is tartottak nála. A politikus elmondása szerint két év szabadságvesztést helyeztek számára kilátásba. A Jövő TV Reflektorban című műsorában korábban Kerpel-Fronius Gábor, Budapest momentumos főpolgármester-helyettese a rendőrségi ügy és Novák futása kapcsán azt mondta, a Mi Hazánk politikusának az is elégséges büntetés lehet, hogy „ilyen nevetségessé tette magát”.

Nótin Tamás
Újságíró, a Jövő TV főszerkesztője.

Legfrissebb videók

Szanyi Tibor: Hatalmasakat sikongatva örülnék, ha ellenzéki győzelem lenne 2022-ben

A Jövő TV Reflektorban című műsorának vendégeként Szanyi Tibor, az ISZOMM alapítója, alelnöke és miniszterelnök-jelöltje öt egyperces és öt villámkérdésre válaszolt.

Élőben jelentkezünk az SzFE sajtótájékoztatójáról

Élőben jelentkezünk az SzFE Vas utcai épülete elől, ahol a hallgatók az oktatókkal és a vezetőséggel tart közös sajtótájékoztatót.

Legújabb podcastünk

audio

Tabumentes Podcast – A hazai közbeszéd állapota, a vélemény- és szólásszabadság határa

A Tabumentes Podcast első adásában olyan fontos kerültek kitárgyalásra, mint a hazai közbeszéd állapota, a vélemény- és szólásszabadság vélt, vagy éppen valós határai és a média befolyásoló ereje. Hallgassátok meg!

Hírlevél

Iratkozz fel heti hírlevelünkre, mert ez a legjobb, amit most megtehetsz!

Kövess minket!

13,403lájkolóTetszik
731követőkövető
40követőkövető
1,900feliratkozóFeliratkozás

Jövő Rádió

Legfrissebb cikkek

Az Instagramra regisztráló David Attenborough máris rekordot állított be

A 94 éves világhírű brit természettudós népszerűsége páratlan. De vajon az üzenetét is venni fogja a világ?