fbpx

Fekete-Győr András egy kis emlékeztetőt hagyott Tiborcz balatoni luxus nyaralójánál

A Momentum pénteki közleményében emlékeztet rá, hogy Orbán Viktor néhány napja a vejének balatoni nyaralójából jelentkezett be, „annak a Tiborcz Istvánnak a luxus ingatlanából, akinek a neve az elmúlt években összeforrt a korrupcióval, az EU-s pénzek ellopásával. Az ingatlanmágnás a számos balatoni szálloda, kikötő és yacht mellett tavaly vásárolt saját magának is egy 9500 négyzetméteres, magánúttal megközelíthető, medencés, borospincével rendelkező birtokot – ahogy Orbán fotóján is láthattuk, elképesztő panorámával” – teszi hozzá az ellenzéki párt.

A Momentum továbbá arról tájékoztat: azért, hogy senki ne felejtse el, hogy honnan is volt pénze Tiborcz Istvánnak erre, Fekete-Győr András kihelyezett egy táblát a birtok kapujához. A táblán „megköszönik” Orbán Viktornak azt 14 milliárd forintot, „melyet végül a bizonyított korrupció miatt az EU helyett a magyar kormány a magyar adófizetők pénzéből fizetett ki Tiborcz Istvánnak – ennyiből pedig bőven telik ilyen ingatlanra”.

Fekete-Győr András videójában a nyaralót egy luxus vadásleshez hasonlította. A Momentum elnöke szerint „az Orbán család innen tud lenézni a célkeresztbe vett Balatonra, ahol napról napra terjeszkednek, és a céljuk, hogy teljesen bekebelezzék”.

Jövő TV
Neked szól. Rólad szól.

Legfrissebb videók

Tiltakoztak a Velencei-tó beépítése ellen és népszavazást kezdeményeznek az ügyben

A szombati demonstráción néhány százan vettek részt, amit amiatt szerveztek, mert a fideszes vezetésű önkormányzat módosítani kívánja a helyi építési szabályzatot, ami mind a zöldterületeket, mind pedig a szabadstrandokat veszélyeztetné.

Bohemian Betyars: A zenészeket tiltják le először, és ők az utolsók, akiket visszaengednek

A kormány csütörtöki döntése szerint augusztus 15-e után sem lehet az 500 fősnél nagyobb zenés, táncos rendezvényeket tartani. A magyar zeneipar helyzetéről és jövőjéről a Bohemian Betyars zenekar énekesével, Palágyi Mátéval beszélgettünk.

Legújabb podcastünk

audio

Komment #4 – Megakadályozhatóak-e a választási csalások?

A Jövő TV Komment című podcastjának negyedik adásában Banuta Zsófiával, az Unhack Democracy elnevezésű szervezet egyik alapítójával beszélgettünk arról, miként lehetne tisztábbá tenni a hazai választásokat, valamint, hogyan lehetne növelni a fiatalok politikai szerepvállalási hajlandóságát.

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre, mert ez a legjobb, amit most megtehetsz!

Kövess minket!

13,269lájkolóTetszik
731követőkövető
39követőkövető
1,786feliratkozóFeliratkozás

Jövő Rádió

Legfrissebb cikkek

Lemondott Pilismarót teljes képviselő-testülete

A képviselő-testület azután távozott, hogy a helyi civilek aláírásgyűjtésbe kezdtek, és népszavazást kezdeményeztek azért, hogy ne épülhessen a városban kavicsbánya.