fbpx

Készségfejlesztő és csapaterősítő társasjátékok tehetik hatékonnyá a céges munkát

A Jövő TV hétharminc című reggeli műsorában Széll Ágnessel, a Board Game Café ügyvezetőjével a kávézó formabontó tevékenységéről, vagyis a társasjátékos vállalati tréningekről beszélgettünk.

Az ügyvezető elmondta, a társasjátékokban rengeteg tanítóerő rejlik, ezért is döntöttek úgy, hogy céges tréningeket is szerveznek – amit egy közel féléves tesztelési fázis előzött meg. Hozzátette: különösen jótékony hatása lehet ezeknek a tréningeknek azokra a munkaközösségekre, ahol jelenleg a járvány miatt nem zajlik irodai munkavégzés. Széll Ágnes kifejtette: átlagosan 3-4 órásak a tréningek, de amennyiben arra van igény, több napos programot is össze tudnak állítani, amelyben a fejlesztő és készségsegítő játékok minden cég esetében eltérőek.

Az egy héttel korábbi hétharmincban a Board Game Café vezető játékmesterével a kávézó alapkoncepciójáról, a társasjátékok edukációs jellegéről beszélgettünk, valamint arról is szót ejtettünk, hogy a videojátékok korában mekkora az érdeklődés a társasjátékok iránt.

Lányi Örs
Újságíró, szerkesztő

Legfrissebb videók

Tiltakoztak a Velencei-tó beépítése ellen és népszavazást kezdeményeznek az ügyben

A szombati demonstráción néhány százan vettek részt, amit amiatt szerveztek, mert a fideszes vezetésű önkormányzat módosítani kívánja a helyi építési szabályzatot, ami mind a zöldterületeket, mind pedig a szabadstrandokat veszélyeztetné.

Bohemian Betyars: A zenészeket tiltják le először, és ők az utolsók, akiket visszaengednek

A kormány csütörtöki döntése szerint augusztus 15-e után sem lehet az 500 fősnél nagyobb zenés, táncos rendezvényeket tartani. A magyar zeneipar helyzetéről és jövőjéről a Bohemian Betyars zenekar énekesével, Palágyi Mátéval beszélgettünk.

Legújabb podcastünk

audio

Komment #4 – Megakadályozhatóak-e a választási csalások?

A Jövő TV Komment című podcastjának negyedik adásában Banuta Zsófiával, az Unhack Democracy elnevezésű szervezet egyik alapítójával beszélgettünk arról, miként lehetne tisztábbá tenni a hazai választásokat, valamint, hogyan lehetne növelni a fiatalok politikai szerepvállalási hajlandóságát.

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre, mert ez a legjobb, amit most megtehetsz!

Kövess minket!

13,269lájkolóTetszik
731követőkövető
39követőkövető
1,786feliratkozóFeliratkozás

Jövő Rádió

Legfrissebb cikkek

Lemondott Pilismarót teljes képviselő-testülete

A képviselő-testület azután távozott, hogy a helyi civilek aláírásgyűjtésbe kezdtek, és népszavazást kezdeményeztek azért, hogy ne épülhessen a városban kavicsbánya.