fbpx

A költségvetési megállapodás pontot, a jogállamiság kérdőjelet kapott Brüsszelben

Hosszú viták és egyeztetések után sikerült végre elfogadni az uniós költségvetésről szóló megállapodást, illetve a koronavírus-járvány miatt szükségessé vált, gazdaságot helyreállító csomagot, de a jogállamiság kérdése is szerepet kapott a tárgyalóasztalnál.

A Jövő TV Komment című podcastjában az uniós állam- és kormányfők brüsszeli csúcstalálkozóját vettük górcső alá. Mi is történt a brüsszeli uniós csúcson? Milyen következményekkel lehet számolni? Ki vagy kik nyertek a tető alá hozott megállapodással? Mennyire kapott hangsúlyt a jogállamiság a megállapodásban? Az egész jogállamiság csak a show része, és inkább kőkemény gazdasági érdekekről szól az uniós szkander? Hogyan értékelte a hazai ellenzék a költségvetési megállapodást, illetve Orbán Viktor tárgyalásait?

Komment Podcast #3 A költségvetési megállapodás pontot, a jogállamiság kérdőjelet kapott Brüsszelben

Listen to this episode from Komment on Spotify. Hosszú viták és egyeztetések után sikerült végre elfogadni az uniós költségvetésről szóló megállapodást, illetve a koronavírus-járvány miatt szükségessé vált, gazdaságot helyreállító csomagot, de a jogállamiság kérdése is szerepet kapott a tárgyalóasztalnál. A Jövő TV Komment című podcastjában az uniós állam- és kormányfők brüsszeli csúcstalálkozóját vettük górcső alá.

A Kommentben Őry Mariann, a Magyar Hírlap külpolitikai rovatvezetője, és Kovács János, a Jövő TV állandó politikai elemzője válaszoltak a Jövő TV főszerkesztőjének, Nótin Tamásnak a kérdéseire. PODCAST.

További epizódok