fbpx

Menczer Tamás szerint hazudnak az ellenzéki hírportálok a lélegeztetőgépekkel kapcsolatban

Tartozom egy vallomással. Szombaton, verőfényes napsütésben HVG- és 444-cikkeket olvasok. Ezt senkinek sem ajánlom, legfeljebb saját felelősségre. Szóval, látom, hogy ezek a drága fiúk csak nem tudnak kibújni a bőrükből, támadják a vírus elleni védekezést, most épp a lélegeztetőgépek beszerzését.” – így kezdte Facebook-bejegyzését Menczer Tamás tájékoztatásért felelős államtitkár. A politikus ezután a hírportálok hat állítását pontokba szedve megcáfolt. 

Azt írta: nem vették túlárazva a gépeket, nem rendeltek belőlük túl sokat feleslegesen, és nem lett volna elég a hazai gyártás, mivel menet közben tudták elindítani, és ez inkább a jövőre nézve jelent stratégiát. 

Hogy mit csinált számos nyugati ország, azt inkább hagyjuk. Látható, hogy ötletért nem hozzájuk kell mennünk.” – fogalmazott. Úgy véli, az is hazugság, hogy „nem fogjuk tudni eladni a felesleget”, mivel még kiszámíthatatlan, hogy mekkora lesz a kereslet.

De inkább álljon valamennyi a raktárban, mint hogy legyen egy ember, akinek nem jut.

– írta.

Menczer Tamás szerint a vírus elleni védekezés kizárólag a magyar emberek, és a kormány összefogásának köszönhetően volt sikeres. 

A teljes bejegyzés a Facebook-oldalán olvasható:

Jövő TV
Neked szól. Rólad szól.

Legfrissebb videók

Mit kezdenek a nemzeti konzultációs ívekkel a budapestiek?

A járvány ellenére újabb Nemzeti Konzultációt indított a kormány, amelyben Soros György tervéről, és a járvány elleni védekezésről is kikérik a magyarok véleményét. Erről kérdeztük az utca emberét.

Ha kell, újra tüntetni fognak a tatai Öreg-tó beépítése ellen

Sok százan tüntettek szombat délután Tatán az Öreg-tó partjára tervezett 120 szobás luxusszálloda beruházása ellen. A szervezők szerint a résztvevők száma meghaladta a 2000 főt is.

Legújabb podcastünk

audio

Kaleta-ügy, ki újítja fel a Lánchidat, ellenzéki szakadás Gödön

A Jövő TV Pálya szélén című aktuálpolitikai podcast legújabb adásában Nótin Tamás, a Jövő TV főszerkesztőjének felvetéseire Kovács János, a Jövő TV politikai elemzője és Deák Dániel, a XXI. századi Intézet vezető elemzője vették górcső alá az elmúlt időszak legfontosabb közéleti történéseit.

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre, mert ez a legjobb, amit most megtehetsz!

Kövess minket!

13,050lájkolóTetszik
672követőkövető
39követőkövető
1,573feliratkozóFeliratkozás

Jövő Rádió

Legfrissebb cikkek

A Jobbik nyilvános pedofilregiszter létrehozását javasolja

Ander Balázs arról beszélt, hogy egyetlen egy könnycseppet sem hullajtott volna senki sem, ha Kaleta Gábort nem hozzák haza. Kövér László szerint a jobbikos politikus felszólalásának stílusa lehetett volna kicsit emelkedettebb és tisztességesebb.