fbpx

“Tibi atyát nem néhány hülye gyerek csinálja az anyjuk pincéjéből, hanem értelmes emberek”

A Jövő TV hétharminc című reggeli műsorában Tóth Mátéval, a Tibi atya egyik ötletgazdájával a tudatos brandépítésről beszélgettünk, illetve arra is kitértünk, hogy miként érintette a koronavírus-járvány az új kocsmájukat, a Borkápolnát. Az új hely megnyitása kapcsán elmondta: szükség volt a Tibi atya és a Humbák művek brandnek egy megújulásra, ezért is döntöttek a költözés mellett.

“Kevés volt már annyi, hogy vicces idézeteket rakunk ki a falra, ezért egy külföldi minta alapján »kocsmatemplom« kialakításába kezdtünk a járvány előtt.”

Tóth Máté külön kiemelte: figyeltek az autentikus megjelenésre, azt viszont kifejezetten fontosnak találta, hogy ne legyen sehol sem feszület, ugyanis azt sokan vallásgyalázásnak aposztrofálhatnák. Azt is elmondta: amikor 2016-ban megnyitották az első kocsmájukat, elég volt annyi, hogy vicces idézeteket és képeket raktak a falra, most viszont érezték, hogy szintet kell lépniük.

A Borkápolna megnyitását eredetileg márciusra tervezték, ám a koronavírus-járvány keresztülhúzta a számításukat. Hozzátette: szerencséjük volt, hogy nem a megnyitó után jelentették be a veszélyhelyzetet, így volt még néhány hónapjuk csinosítgatni a helyet. Az új környezethez pedig új termék is dukál, ezért két új dobozos fröccsöt is piacra fognak dobni, emellett az új, úgynevezett borkoktél is meg fog jelenni a kínálatban, DícsértesShake néven.

“Tibi atya alkoholpolitikája azt az üzenetet akarta átadni, hogy pancsolt italokat, macifröccsöt, citromos sört, cukrozott likőröket ne igyunk.”

Tibi atyáén kívül Tóth Máté a saját brandjét is következetesen építi, mint mondta: eleinte sokan támadtak azzal, hogy Tibi atya bujkál, ami

“nettó hazugság volt, ugyanis a cégjegyzékben ott volt a nevünk – nem strómanokon keresztül építettük ezt fel”.

Hangsúlyozta: fontos, hogy kiálljanak az emberek elé, és lássák, hogy ezt “nem néhány hülye gyerek csinálja az anyjuk pincéjéből, miközben pizzát zabálnak, hanem értelmes emberek”.

Lányi Örs
Újságíró, szerkesztő

Legfrissebb videók

Mit kezdenek a nemzeti konzultációs ívekkel a budapestiek?

A járvány ellenére újabb Nemzeti Konzultációt indított a kormány, amelyben Soros György tervéről, és a járvány elleni védekezésről is kikérik a magyarok véleményét. Erről kérdeztük az utca emberét.

Ha kell, újra tüntetni fognak a tatai Öreg-tó beépítése ellen

Sok százan tüntettek szombat délután Tatán az Öreg-tó partjára tervezett 120 szobás luxusszálloda beruházása ellen. A szervezők szerint a résztvevők száma meghaladta a 2000 főt is.

Legújabb podcastünk

audio

Kaleta-ügy, ki újítja fel a Lánchidat, ellenzéki szakadás Gödön

A Jövő TV Pálya szélén című aktuálpolitikai podcast legújabb adásában Nótin Tamás, a Jövő TV főszerkesztőjének felvetéseire Kovács János, a Jövő TV politikai elemzője és Deák Dániel, a XXI. századi Intézet vezető elemzője vették górcső alá az elmúlt időszak legfontosabb közéleti történéseit.

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre, mert ez a legjobb, amit most megtehetsz!

Kövess minket!

13,050lájkolóTetszik
672követőkövető
39követőkövető
1,573feliratkozóFeliratkozás

Jövő Rádió

Legfrissebb cikkek

A Jobbik nyilvános pedofilregiszter létrehozását javasolja

Ander Balázs arról beszélt, hogy egyetlen egy könnycseppet sem hullajtott volna senki sem, ha Kaleta Gábort nem hozzák haza. Kövér László szerint a jobbikos politikus felszólalásának stílusa lehetett volna kicsit emelkedettebb és tisztességesebb.