fbpx

Bíróságon csap össze Berki és Puzsér

Még tavaly szeptemberben, az önkormányzati kampány finisében tett feljelentést Berki Krisztián Puzsér Róbert ellen, amiért a kritikus-újságíró egy videójában bűnözőnek nevezte a médiacelebet, valamint azt állította róla, hogy illegitim módon jutott a hivatalos jelöltséghez szükséges aláírásokhoz (ezért választási csalás miatt Puzsér fel is jelentette Berkit).

Mint ismert, mindketten indultak tavaly októberben a főpolgármesteri posztért, végül az igazi küzdelem azonban nem köztük, hanem Tarlós István és Karácsony Gergely között zajlott, amelyből utóbbi került ki győztesen.

Péntek délelőtt személyes meghallgatást tartottak a a Pesti Központi Kerületi Bíróság Markó utcai épületében, ahol stábunk is jelen volt. Itt Puzsér Róbert kérdésünkre elmondta: továbbra is fenntartja az állítását, miszerint Berki Krisztián bűnöző, hiszen korábban ezt már a bíróság is kimondta róla egy jogerős ítéletben.

Berki Krisztiánt is sikerült utolérnünk a meghallgatás után, aki azt mondta: tudja hogy neki van igaza, ezt pedig hamarosan a bíróság is kimondja majd az ügyben.

Szalai Szabolcs
Írtam újságot, dolgoztam tévében és rádióban. Beleszagoltam a politikába, de kiábrándultam belőle. Aztán kiábrándultam a kiábrándultságból is. Most itt vagyok.

Legfrissebb videók

Mit kezdenek a nemzeti konzultációs ívekkel a budapestiek?

A járvány ellenére újabb Nemzeti Konzultációt indított a kormány, amelyben Soros György tervéről, és a járvány elleni védekezésről is kikérik a magyarok véleményét. Erről kérdeztük az utca emberét.

Ha kell, újra tüntetni fognak a tatai Öreg-tó beépítése ellen

Sok százan tüntettek szombat délután Tatán az Öreg-tó partjára tervezett 120 szobás luxusszálloda beruházása ellen. A szervezők szerint a résztvevők száma meghaladta a 2000 főt is.

Legújabb podcastünk

audio

Kaleta-ügy, ki újítja fel a Lánchidat, ellenzéki szakadás Gödön

A Jövő TV Pálya szélén című aktuálpolitikai podcast legújabb adásában Nótin Tamás, a Jövő TV főszerkesztőjének felvetéseire Kovács János, a Jövő TV politikai elemzője és Deák Dániel, a XXI. századi Intézet vezető elemzője vették górcső alá az elmúlt időszak legfontosabb közéleti történéseit.

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre, mert ez a legjobb, amit most megtehetsz!

Kövess minket!

13,050lájkolóTetszik
672követőkövető
39követőkövető
1,573feliratkozóFeliratkozás

Jövő Rádió

Legfrissebb cikkek

A Jobbik nyilvános pedofilregiszter létrehozását javasolja

Ander Balázs arról beszélt, hogy egyetlen egy könnycseppet sem hullajtott volna senki sem, ha Kaleta Gábort nem hozzák haza. Kövér László szerint a jobbikos politikus felszólalásának stílusa lehetett volna kicsit emelkedettebb és tisztességesebb.