Sokan nem tartják be a kijárási korlátozásokat, ezért berobbanhat a járvány Budapesten

Müller Cecília országos tisztifőorvos az Operatív Törzs vasárnapi online sajtótájékoztatóján beszélt arról, hogy a fertőzöttek jelentős része Budapesten és Pest megyében található, ezért itt különösen fontos hogy betartsák az emberek a szabályokat, különben “nagy a kockázata annak, hogy berobban a járvány a fővárosban”.

Kiss Róbert rendőr alezredes arról számolt be, hogy Budapesten sokan nem veszik elég komolyan a kijárási korlátozást, a rendőrség ugyanis több népszerű kirándulóhelyen, így a Városligetben, a Normafán és a Margitszigeten is jelentős csoportosulásokat tapasztalt, a 13. kerületben pedig még egy illegális gyorsulási verseny miatt is intézkednie kellett a hatóságnak.

A sajtótájékoztatót teljes egészében itt lehet visszanézni:

Security Check Required

No Description

Szalai Szabolcs
Írtam újságot, dolgoztam tévében és rádióban. Beleszagoltam a politikába, de kiábrándultam belőle. Aztán kiábrándultam a kiábrándultságból is. Most itt vagyok.

Legfrissebb videók

Demkó Attila: Trianon nem történelem, hanem a jelen

A biztonságpolitikai szakértő, író szerint a történelmi sérelmeken felül lehet emelkedni, de ehhez „mindenkinek el kell végeznie a munkát”, vagyis mindenkinek őszintén szembe kell néznie a saját múltjával.

100 év után sem tudunk méltó módon megemlékezni Trianonról?

A trianoni békeszerződés aláírásának 100. évfordulója alkalmából tartottak ülést ma az Országgyűlésben, amelyen Demokratikus Koalíció kivételével minden párt részt vett. Az ellenzéki képviselőket kérdezzük az emlékülés kapcsán.

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre, mert ez a legjobb, amit most megtehetsz!

Kövess minket!

12,466lájkolóTetszik
614követőkövető
30követőkövető
891feliratkozóFeliratkozás

Ellensúly

Legfrissebb cikkek