fbpx

Schiffer András a Pesti Srácok tüntetésén: A DK meghívását is elfogadtam volna

Több százan jelentek meg csütörtök este a Google magyarországi székháza elé szervezett demonstráción, ahol azért tüntettek, mert a tech nagyvállalat tulajdonában lévő YouTube letiltotta a kormánypárti PestiSrácok.hu hírportál több csatornáját. Erről részletesebben itt írtunk.

A demonstráción a kormánymédia nagyágyúi mellett (Stefka István, Huth Gergely, Szarvas Szilveszter, Bencsik András) az LMP egykori társelnöke, Schiffer András ügyvéd is felszólalt, aki korábban Facebook oldalán szállt bele a döntés miatt a legnagyobb videómegosztó oldalba.

A tüntetésen a Jövő TV stábja is ott járt, ahol többek között arról kérdeztük Schiffert Andrást, miért szólalt fel a kormánypárti hírportál szerkesztősége által szervezett rendezvényen, a demonstrálókat pedig arról, hogy a nemrégiben szintén letiltott Gyurcsány Ferencért is utcára vonulnának-e.

Szalai Szabolcs
Írtam újságot, dolgoztam tévében és rádióban. Beleszagoltam a politikába, de kiábrándultam belőle. Aztán kiábrándultam a kiábrándultságból is. Most itt vagyok.

Legfrissebb videók

Ha kell, újra tüntetni fognak a tatai Öreg-tó beépítése ellen

Sok százan tüntettek szombat délután Tatán az Öreg-tó partjára tervezett 120 szobás luxusszálloda beruházása ellen. A szervezők szerint a résztvevők száma meghaladta a 2000 főt is.

A felelős kutyatartásra oktat a Dogopolis, a gazdiműhely

A Jövő TV hétharminc című reggeli műsorában a Dogopolis, a gazdiműhely alapítóival, Erdős Istvánnal és Haskó Gabriellával beszélgettünk a felelős állattartásról, illetve arról, hogy mit tud nyújtani a kutyaiskolájuk.

Legújabb podcastünk

audio

Kaleta-ügy, ki újítja fel a Lánchidat, ellenzéki szakadás Gödön

A Jövő TV Pálya szélén című aktuálpolitikai podcast legújabb adásában Nótin Tamás, a Jövő TV főszerkesztőjének felvetéseire Kovács János, a Jövő TV politikai elemzője és Deák Dániel, a XXI. századi Intézet vezető elemzője vették górcső alá az elmúlt időszak legfontosabb közéleti történéseit.

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre, mert ez a legjobb, amit most megtehetsz!

Kövess minket!

13,050lájkolóTetszik
672követőkövető
39követőkövető
1,573feliratkozóFeliratkozás

Jövő Rádió

Legfrissebb cikkek

Szabó Tímea: Nem tagadják a Hajógyári-sziget lerombolásának tervét

A Párbeszéd frakcióvezetője hétfői parlamenti felszólalásában szembesítette a kormányt: „a Mészárosok, Tiborczok, Garancsik, Csányik által uralt Orbán-gyarmat az óbudai Hajógyári-szigetet is ledózerolná.”