Schiffer András a Pesti Srácok tüntetésén: A DK meghívását is elfogadtam volna

Több százan jelentek meg csütörtök este a Google magyarországi székháza elé szervezett demonstráción, ahol azért tüntettek, mert a tech nagyvállalat tulajdonában lévő YouTube letiltotta a kormánypárti PestiSrácok.hu hírportál több csatornáját. Erről részletesebben itt írtunk.

A demonstráción a kormánymédia nagyágyúi mellett (Stefka István, Huth Gergely, Szarvas Szilveszter, Bencsik András) az LMP egykori társelnöke, Schiffer András ügyvéd is felszólalt, aki korábban Facebook oldalán szállt bele a döntés miatt a legnagyobb videómegosztó oldalba.

A tüntetésen a Jövő TV stábja is ott járt, ahol többek között arról kérdeztük Schiffert Andrást, miért szólalt fel a kormánypárti hírportál szerkesztősége által szervezett rendezvényen, a demonstrálókat pedig arról, hogy a nemrégiben szintén letiltott Gyurcsány Ferencért is utcára vonulnának-e.

Szalai Szabolcs
Írtam újságot, dolgoztam tévében és rádióban. Beleszagoltam a politikába, de kiábrándultam belőle. Aztán kiábrándultam a kiábrándultságból is. Most itt vagyok.

Legfrissebb videók

“Dolgozunk az új dalokon, de reméljük ősszel már újra koncertezhetünk”

A hétharminc vendége Lázár Domokos, az Esti Kornél zenekar tagja.

Mi lesz így az érettségikkel?

A hétharminc vendége Sipos Ferenc Norbert, az ADOM diákmozgalom elnökségi tagja.

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre, mert ez a legjobb, amit most megtehetsz!

Kövess minket!

10,972lájkolóTetszik
329követőkövető
30követőkövető
394feliratkozóFeliratkozás

Ellensúly

Legfrissebb cikkek