Újabb két évre Gyurcsányt választották a DK elnökének

Újabb két évig Gyurcsány Ferenc marad a Demokratikus Koalíció elnöke – közölte DK, amely szerint ők az egyetlen párt, ahol nem egy kongresszus küldöttjei, hanem valamennyi, szavazásra jogosult párttag voksolhat a párt elnökéről, azok is, akik nem tudnak fizikailag jelen lenni a kongresszuson.

Sajtóközleményükben azt írják, hogy “a párttagság részéről elnöknek javasolt személyek közül csak a kimagasló támogatottsággal rendelkező jelenlegi pártelnök, Gyurcsány Ferenc vállalta a jelöltséget”, így az elektronikus szavazólapon jelöltként csak az ő neve szerepelt.

Nem meglepő hát az eredmény sem, a DK tagjai Gyurcsány Ferencet a leadott szavazatok 97,4 %-ával választották újra a párt elnökének.

Az egykori miniszterelnök egyébként pont egy héttel Orbán Viktor előtt tartotta évértékelő beszédét, amelyen arról kérdeztük a DK-sokat, megválnának-e szeretett pártelnöküktől, ha az ő személye lenne a közös ellenzéki lista akadálya. Videónkban a válaszuk:

Mi a fontosabb a DK-soknak? Gyurcsány vagy az ellenzéki összefogás? | Jövő TV

Vasárnap délután tartott évértékelő beszédet Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció elnöke. A rendezvény szünetében arról kérdeztük a DK-sokat, nyugdíjaznák-e a pártelnököt, ha csak így jöhetne létre a teljes összefogás 2022-ben az ellenzéki pártok között. Olvasd el a híreket! http://www.jovotv.hu Lájkolj be Facebookon! https://www.facebook.com/jovotv.hu Kövess minket az Instagramon is!

Szalai Szabolcs
Írtam újságot, dolgoztam tévében és rádióban. Beleszagoltam a politikába, de kiábrándultam belőle. Aztán kiábrándultam a kiábrándultságból is. Most itt vagyok.

Legfrissebb videók

“Dolgozunk az új dalokon, de reméljük ősszel már újra koncertezhetünk”

A hétharminc vendége Lázár Domokos, az Esti Kornél zenekar tagja.

Mi lesz így az érettségikkel?

A hétharminc vendége Sipos Ferenc Norbert, az ADOM diákmozgalom elnökségi tagja.

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre, mert ez a legjobb, amit most megtehetsz!

Kövess minket!

10,972lájkolóTetszik
329követőkövető
30követőkövető
394feliratkozóFeliratkozás

Ellensúly

Legfrissebb cikkek