Feljelentést tett a Mátrai Erőmű eladása miatt Szél Bernadett

A független országgyűlési képviselő Facebook oldalán arról ír, jelentős vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés miatt feljelentést tett a mátrai szénerőmű eladása kapcsán.

Szél szerint a kormány egy “pénzügyileg kivéreztetett, veszteséges, azonnali tőkepótlásra szorult, jelentős környezetvédelmi kötelezettségekkel terhelt erőmű-roncsot” vett meg ismeretlen áron Mészáros Lőrinctől az adófizetők pénzén.

A független képviselőnő szerint semmilyen racionális érv nem szólt a szénerőmű megvásárlása mellett, arra ugyanis nincs égető szükség a magyar energiaellátásban, hiszen ennél olcsóbban is lehet belföldön áramhoz jutni például az alacsony kihasználtsággal működő gázerőművekből. Munkahelyvédelmi célzata sincs, mert a vállalat már az idén is jelentős, középtávon pedig drasztikus leépítésekre kényszerül Szél szerint.

Szél Bernadett feljelentése kapcsán megjegyezte, hogy “Polt Péter megint jó káder lehet és félrenézhet a fideszes megrendelői utasításai szerint, de ne gondolják, hogy büntetlenül palira vehetik és kirabolhatják az országot”.

Szalai Szabolcs
Írtam újságot, dolgoztam tévében és rádióban. Beleszagoltam a politikába, de kiábrándultam belőle. Aztán kiábrándultam a kiábrándultságból is. Most itt vagyok.

Legfrissebb videók

Palacsintázó fideszesek és a koronavírus – Itt az első Social Media Tour!

A hét legérdekesebb, vagy épp legviccesebb történései a magyar közösségi médiából. Első rész.

“Dolgozunk az új dalokon, de reméljük ősszel már újra koncertezhetünk”

A hétharminc vendége Lázár Domokos, az Esti Kornél zenekar tagja.

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre, mert ez a legjobb, amit most megtehetsz!

Kövess minket!

11,070lájkolóTetszik
334követőkövető
30követőkövető
394feliratkozóFeliratkozás

Ellensúly

Legfrissebb cikkek