fbpx

Rálőttek a DK újbudai irodájára

Ma délelőtt tartott sajtótájékoztatót a Demokratikus Koalíció szóvivője, Barkóczi Balázs, ahol bejelentette: egy ismeretlen tettes szerdán rálőtt a DK egyik újbudai irodájára, ám személyi sérülés nem történt.

A szóvivő szerint a tettes kifejezetten a DK-t akarta támadni ezzel, ugyanis az iroda kívülről a Demokratikus Koalíció logójával és arculati elemeivel van lefóliázva. A DK feljelentést tesz az ügyben.

Barkóczi Balázs szerint ez, és a múltban történt több incidens is a több éve tartó gyűlöletpolitika eredménye, ezért felszólította a Fideszt és a kormányt, hogy hagyjon fel az uszítással és a gyűlöletpolitikával, “mielőtt ennél nagyobb baj történik”.

Újbuda DK-s alpolgármestere, Bakai-Nagy Zita is megszólalt a sajtótájékoztatón, ahol arról számolt be, hogy miután golyónyomokat találtak, rögtön értesítették a rendőrséget. A rendőrség azt feltételezi, hogy olyan fegyverrel követhették el a támadást, amely nem minősül lőfegyvernek, mégis alkalmas súlyos sérülések okozására.

Eredmény ugyan még nincs a vizsgálatoknak, mégis remélik, hogy mielőbb az eset végére tudnak járni, az irodának otthont adó utca elején ugyanis van egy térfigyelő kamera, annak felvételeit a rendőrség elemzi.

A BRFK XI. kerületi rendőrkapitánysága garázdaság vétsége miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen.

Lövésnyom a DK iroda ablakán
Lányi Örs
Újságíró, szerkesztő

Legfrissebb videók

Ha kell, újra tüntetni fognak a tatai Öreg-tó beépítése ellen

Sok százan tüntettek szombat délután Tatán az Öreg-tó partjára tervezett 120 szobás luxusszálloda beruházása ellen. A szervezők szerint a résztvevők száma meghaladta a 2000 főt is.

A felelős kutyatartásra oktat a Dogopolis, a gazdiműhely

A Jövő TV hétharminc című reggeli műsorában a Dogopolis, a gazdiműhely alapítóival, Erdős Istvánnal és Haskó Gabriellával beszélgettünk a felelős állattartásról, illetve arról, hogy mit tud nyújtani a kutyaiskolájuk.

Legújabb podcastünk

audio

Kaleta-ügy, ki újítja fel a Lánchidat, ellenzéki szakadás Gödön

A Jövő TV Pálya szélén című aktuálpolitikai podcast legújabb adásában Nótin Tamás, a Jövő TV főszerkesztőjének felvetéseire Kovács János, a Jövő TV politikai elemzője és Deák Dániel, a XXI. századi Intézet vezető elemzője vették górcső alá az elmúlt időszak legfontosabb közéleti történéseit.

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre, mert ez a legjobb, amit most megtehetsz!

Kövess minket!

13,050lájkolóTetszik
672követőkövető
39követőkövető
1,573feliratkozóFeliratkozás

Jövő Rádió

Legfrissebb cikkek

Szabó Tímea: Nem tagadják a Hajógyári-sziget lerombolásának tervét

A Párbeszéd frakcióvezetője hétfői parlamenti felszólalásában szembesítette a kormányt: „a Mészárosok, Tiborczok, Garancsik, Csányik által uralt Orbán-gyarmat az óbudai Hajógyári-szigetet is ledózerolná.”