fbpx

Pénzt kér a megyei újság a szombathelyi önkormányzati képviselőktől, hogy közzétegye, mikor tartanak fogadóórát

Az Ugytudjuk.hu szúrta ki azt a Facebook posztot, amelyben Czeglédi Csaba független önkormányzati képviselő arról ír, a Vas Népe pénzt kért a szombathelyi képviselőktől azért, hogy megjelentesse, mikor és hol tartanak fogadóórát a város lakói számára a politikusok.

A független színekben a közgyűlésbe kerülő Czeglédi Csaba képviselő bejegyzésében bemutatott egy levélváltást, amely az ellenzéki vezetésű szombathelyi önkormányzat kommunikációs vezetője és a kormánypárti médiaalapítvány, a KESMA tulajdonában lévő Vas Népe főszerkesztője között zajlott le: ebben arról írt Farkas Eszter főszerkesztő, hogy bár az elmúlt években ingyenesen közzétették a képviselők fogadóóráit, erre a jövőben nincs lehetőségük.

Czeglédi ezt úgy kommentálta:

“Szívből gratulálok a fideszes propaganda lap szombathelyieket segítő, végtelenül korrekt hozzáállásához. Végülis is csak egy 30 éve tartó gyakorlatot rúgnak fel.”

Szalai Szabolcs
Írtam újságot, dolgoztam tévében és rádióban. Beleszagoltam a politikába, de kiábrándultam belőle. Aztán kiábrándultam a kiábrándultságból is. Most itt vagyok.

Legfrissebb videók

Tüntettek a lengyel LMBTQ aktivisták mellett

Kedden szolidaritási tüntetést szerveztek a lengyel LMBTQ aktivistákkal szembeni rendőri brutalitás és jogtalan fogvatartás ellen Budapesten, a Lengyel Nagykövetség épülete előtt.

Pilismarót nem kér a tervezett kavicsbányából

A kánikula ellenére is nagyobb tömeg gyűlt össze Pilismaróton a tervezett kavicsbánya helyszínén, ahol a helyben élők, valamint a nyaralók tulajdonosai együtt...

Legújabb podcastünk

audio

Mi történt és mi várható a zűrzavaros Belaruszban?

A Jövő TV Komment című podcastjének ötödik epizódjában a Belarusz választásról, az azt követő eseményekről, illetve azok következményeiről beszélgettünk Stier Gábor külpolitikai újságíróval, a #moszkvater alapító-főszerkesztőjével, a Demokrata és a Magyar Hang hetilapok külpolitikai szakújságírójával.

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre, mert ez a legjobb, amit most megtehetsz!

Kövess minket!

13,274lájkolóTetszik
731követőkövető
40követőkövető
1,786feliratkozóFeliratkozás

Jövő Rádió

Legfrissebb cikkek

Tüntetést szerveznek a brutálisan megvert miskolci nő védelmében

Orosz Bernadettet decemberben verte össze volt barátja, most 5 millió forintot követel a nőtől.