Pénzt kér a megyei újság a szombathelyi önkormányzati képviselőktől, hogy közzétegye, mikor tartanak fogadóórát

Az Ugytudjuk.hu szúrta ki azt a Facebook posztot, amelyben Czeglédi Csaba független önkormányzati képviselő arról ír, a Vas Népe pénzt kért a szombathelyi képviselőktől azért, hogy megjelentesse, mikor és hol tartanak fogadóórát a város lakói számára a politikusok.

A független színekben a közgyűlésbe kerülő Czeglédi Csaba képviselő bejegyzésében bemutatott egy levélváltást, amely az ellenzéki vezetésű szombathelyi önkormányzat kommunikációs vezetője és a kormánypárti médiaalapítvány, a KESMA tulajdonában lévő Vas Népe főszerkesztője között zajlott le: ebben arról írt Farkas Eszter főszerkesztő, hogy bár az elmúlt években ingyenesen közzétették a képviselők fogadóóráit, erre a jövőben nincs lehetőségük.

Czeglédi ezt úgy kommentálta:

“Szívből gratulálok a fideszes propaganda lap szombathelyieket segítő, végtelenül korrekt hozzáállásához. Végülis is csak egy 30 éve tartó gyakorlatot rúgnak fel.”

Kezdőlap Hírek Belföld Pénzt kér a megyei újság a szombathelyi önkormányzati képviselőktől, hogy közzétegye, mikor...
Szalai Szabolcs
Írtam újságot, dolgoztam tévében és rádióban. Beleszagoltam a politikába, de kiábrándultam belőle. Aztán kiábrándultam a kiábrándultságból is. Most itt vagyok.

Legfrissebb videók

Merre tovább, Jobbik?

Z. Kárpát Dániellel, a Jobbik alelnökével beszélgettünk a párt tisztújító kongresszusán történtekről és a Jobbik jövőbeni terveiről is.

Mi a fontosabb a DK-soknak? Gyurcsány vagy az ellenzéki összefogás?

Gyurcsány Ferenc évértékelőjén arról kérdeztük a DK-sokat, nyugdíjaznák-e a pártelnököt, ha csak így jöhetne létre a teljes ellenzéki összefogás 2022-ben.

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre, mert ez a legjobb, amit most megtehetsz!

Kövess minket!

5,892lájkolóTetszik
214követőkövető
30követőkövető
378feliratkozóFeliratkozás

Ellensúly

Legfrissebb cikkek