fbpx

Jakab Péter: Gyurcsány Ferenccel nincs kormányváltás

A Jobbik néhány hete tartotta meg tisztújító kongresszusát, ahol a frissen megválasztott pártelnök, Jakab Péter is beszédet mondott. A beszédet Jakab Péter saját Facebook oldalán tette közzé, miután a kormánypárti sajtóban több részlet is kiszivárgott belőle.

Jakab beszéde elején köszönetet mondott azoknak a jobbikosnak, akiket nem tört meg a 2018-as és 2019-es évek kampányainak sikertelensége, sőt a nemzet érdekeit előtérbe helyezve, a saját meggyőződéseikkel ellentétes értékeket valló pártokkal is leültek tárgyalni. Ám Jakab szerint nem felejtették el ezeknek a pártoknak a hibáit:

Jakab Péter hasonlata

Check out this video on Streamable using your phone, tablet or desktop.

A Jobbik frissen megválasztott elnöke szerint nem az emberek meggyőződése a fontos, hanem a tisztességük. Jakab úgy fogalmazott: minden tisztességes emberre szüksége van, de arra nincs, aki részt vett az ország kifosztásában, éppen ezért szerinte Gyurcsány Ferenccel nem lehet rendszert váltani.

Jakab Péter Gyurcsány Ferencről

Check out this video on Streamable using your phone, tablet or desktop.

Jakab szerint a Fidesz retteg az igazságtól, nem véletlenül léptették életbe a szájzár törvényt, és nem véletlenül büntetik milliókra a parlamenti ellenzék tagjait. A mostani kormányzat tevékenysége szerinte egyre több ember igazságérzetét sérti, éppen ezért az ellenzéknek valódi alternatívát kell kínálnia. Ennek kapcsán azt mondta, nem félni kell az ellenzéki összefogástól, hanem uralni kell azt.

Ellenzéki együttműködés

Check out this video on Streamable using your phone, tablet or desktop.

Jakab szerint Magyarországnak egy emberközpontú pártra van szüksége, ami egy jobboldali keresztény eszmét követő pártban is megvalósítható, ám nem ezt kell a kirakatba helyezni, ahogy azt a Fidesz teszi. Szerinte ugyanis a Jobbiknak úgy kell eljutnia 2022-be, hogy az ország ne jusson vissza 2010-be.

A pártelnök szerint a Jobbikban is nagy változásokra van szükség, ugyanis szerinte sokan ülnek a párt szekerén, de kevesen húzzák azt. Elnöksége alatt ezen szeretne változtatni.

Jakab Péter teljes beszédét az alábbi linken tudod megtekinteni:

Security Check Required

No Description

Lányi Örs
Újságíró, szerkesztő

Legfrissebb videók

Ha kell, újra tüntetni fognak a tatai Öreg-tó beépítése ellen

Sok százan tüntettek szombat délután Tatán az Öreg-tó partjára tervezett 120 szobás luxusszálloda beruházása ellen. A szervezők szerint a résztvevők száma meghaladta a 2000 főt is.

A felelős kutyatartásra oktat a Dogopolis, a gazdiműhely

A Jövő TV hétharminc című reggeli műsorában a Dogopolis, a gazdiműhely alapítóival, Erdős Istvánnal és Haskó Gabriellával beszélgettünk a felelős állattartásról, illetve arról, hogy mit tud nyújtani a kutyaiskolájuk.

Legújabb podcastünk

audio

Kaleta-ügy, ki újítja fel a Lánchidat, ellenzéki szakadás Gödön

A Jövő TV Pálya szélén című aktuálpolitikai podcast legújabb adásában Nótin Tamás, a Jövő TV főszerkesztőjének felvetéseire Kovács János, a Jövő TV politikai elemzője és Deák Dániel, a XXI. századi Intézet vezető elemzője vették górcső alá az elmúlt időszak legfontosabb közéleti történéseit.

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre, mert ez a legjobb, amit most megtehetsz!

Kövess minket!

13,050lájkolóTetszik
672követőkövető
39követőkövető
1,573feliratkozóFeliratkozás

Jövő Rádió

Legfrissebb cikkek

Szabó Tímea: Nem tagadják a Hajógyári-sziget lerombolásának tervét

A Párbeszéd frakcióvezetője hétfői parlamenti felszólalásában szembesítette a kormányt: „a Mészárosok, Tiborczok, Garancsik, Csányik által uralt Orbán-gyarmat az óbudai Hajógyári-szigetet is ledózerolná.”