Jakab Péter: Gyurcsány Ferenccel nincs kormányváltás

A Jobbik néhány hete tartotta meg tisztújító kongresszusát, ahol a frissen megválasztott pártelnök, Jakab Péter is beszédet mondott. A beszédet Jakab Péter saját Facebook oldalán tette közzé, miután a kormánypárti sajtóban több részlet is kiszivárgott belőle.

Jakab beszéde elején köszönetet mondott azoknak a jobbikosnak, akiket nem tört meg a 2018-as és 2019-es évek kampányainak sikertelensége, sőt a nemzet érdekeit előtérbe helyezve, a saját meggyőződéseikkel ellentétes értékeket valló pártokkal is leültek tárgyalni. Ám Jakab szerint nem felejtették el ezeknek a pártoknak a hibáit:

Jakab Péter hasonlata

Check out this video on Streamable using your phone, tablet or desktop.

A Jobbik frissen megválasztott elnöke szerint nem az emberek meggyőződése a fontos, hanem a tisztességük. Jakab úgy fogalmazott: minden tisztességes emberre szüksége van, de arra nincs, aki részt vett az ország kifosztásában, éppen ezért szerinte Gyurcsány Ferenccel nem lehet rendszert váltani.

Jakab Péter Gyurcsány Ferencről

Check out this video on Streamable using your phone, tablet or desktop.

Jakab szerint a Fidesz retteg az igazságtól, nem véletlenül léptették életbe a szájzár törvényt, és nem véletlenül büntetik milliókra a parlamenti ellenzék tagjait. A mostani kormányzat tevékenysége szerinte egyre több ember igazságérzetét sérti, éppen ezért az ellenzéknek valódi alternatívát kell kínálnia. Ennek kapcsán azt mondta, nem félni kell az ellenzéki összefogástól, hanem uralni kell azt.

Ellenzéki együttműködés

Check out this video on Streamable using your phone, tablet or desktop.

Jakab szerint Magyarországnak egy emberközpontú pártra van szüksége, ami egy jobboldali keresztény eszmét követő pártban is megvalósítható, ám nem ezt kell a kirakatba helyezni, ahogy azt a Fidesz teszi. Szerinte ugyanis a Jobbiknak úgy kell eljutnia 2022-be, hogy az ország ne jusson vissza 2010-be.

A pártelnök szerint a Jobbikban is nagy változásokra van szükség, ugyanis szerinte sokan ülnek a párt szekerén, de kevesen húzzák azt. Elnöksége alatt ezen szeretne változtatni.

Jakab Péter teljes beszédét az alábbi linken tudod megtekinteni:

Security Check Required

No Description

Lányi Örs
Újságíró, szerkesztő

Legfrissebb videók

Tényleg lehetetlen szájmaszkhoz jutni a patikákban? Kiderítettük!

Stábunkkal kiderítettük, valóban hozzá lehet-e jutni a fővárosban a koronavírus elleni védőfelszerelésekhez. Videóriport.

Szellemvasút – Karanténshow Kelemen Annával és Ungár Péterrel a Jövő TV-n

Kelemen Anna és Ungár Péter péntek este 20 órától megfejti a világ dolgait. Bár eredetileg az Európai Unió lett volna a téma, szereplőink kicsit elkalandoztak. Sebaj.

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre, mert ez a legjobb, amit most megtehetsz!

Kövess minket!

10,962lájkolóTetszik
323követőkövető
30követőkövető
394feliratkozóFeliratkozás

Ellensúly

Legfrissebb cikkek