A DK-ban folytatja a Momentum volt győri elnöke

Hegyi Szabolcs, a győri Momentum elnöke kilépett pártjából. Döntéséről már 3 hete tájékoztatta a párt vezetését, de úgy döntött a győri időközi polgármester-választást (amit mi is közvetítettünk) még végigcsinálja a Momentum színeiben, hogy ne hátráltassa az ellenzék kampányát.

Hegyi a köztévének adott interjújában egy hete még arról nyilatkozott, hogy csalódott, amiért nem tudta mozgósítani a Momentum helyi alapszervezetét. Eleinte máshogy képzelte el a Momentum működését, a kampányban viszont már nem érezte igazán annak támogatását. A pártból azért lépett ki, mert egyre nagyobb ideológiai különbség kezdett el kialakulni közte és a Momentum között. “Máshogy képzelik el a politikát és a jövőt” – fogalmazott a politikus.

A riporter kérdésére, hogy mihez fog kezdeni, akkor még azt felelte, hogy pihenni szeretne, mert már augusztus óta kampányolt. Múltheti Facebook videójában arról tájékoztat, hogy több megkeresést is kapott, ám ekkor még nem beszélt új pártról.

A DK mai sajtóközleményéből viszont már egyértelműen kiderül, hogy Hegyi a Demokratikus Koalícióban folytatja tovább politikai pályáját.

Security Check Required

No Description

Horváth Benjámin
Újságíró, riporter

Legfrissebb videók

Palacsintázó fideszesek és a koronavírus – Itt az első Social Media Tour!

A hét legérdekesebb, vagy épp legviccesebb történései a magyar közösségi médiából. Első rész.

“Dolgozunk az új dalokon, de reméljük ősszel már újra koncertezhetünk”

A hétharminc vendége Lázár Domokos, az Esti Kornél zenekar tagja.

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre, mert ez a legjobb, amit most megtehetsz!

Kövess minket!

11,070lájkolóTetszik
334követőkövető
30követőkövető
394feliratkozóFeliratkozás

Ellensúly

Legfrissebb cikkek