Mégsem Sneider Tamás lett a Jobbik pártigazgatója

Hiába pályázott, mégsem Sneider Tamást nevezte ki a Jakab Péter-féle elnökség a Jobbik új pártigazgatójának – derült ki a politikus Facebook posztjából. A Jobbik korábbi elnöke azt írta: “Az öt jelentkező közül végül Lejer Zoltán kapta meg a lehetőséget, hogy ellássa ezt a feladatkört. Ezúton is gratulálok, és volt pártelnökként mindenben a rendelkezésére állok, amiben esetlegesen a tanácsomat vagy a segítségemet kéri.”

Bár korábban úgy tűnt, Sneider veszi majd át a pozíciót közel 16 éven át betöltő Szabó Gábortól a pártigazgató tisztséget, a Jobbik mai elnökségi ülésén mégsem őt, hanem az eddig Bács-Kiskun megyei regionális igazgatóként tevékenykedő Lejer Zoltánt bízták meg a feladattal Jakab Péterék.

Security Check Required

No Description

Sneider bejegyzésében arról ír, nyugodt lelkiismerettel vette tudomásul, hogy rá más feladatok várnak a párton belül, annak ellenére, hogy egy 50 oldalas pályázati anyagot nyújtott be az elnökség elé.

Jakab Péter pártelnök is gratulált közösségi oldalán az új pártigazgatónak, ő azt írta posztjában Lejerről: “kőkemény munkával és rátermettségével már helyben, szervezeti vezetőként és regionális igazgatóként bizonyított. Letette a saját koncepcióját a Jobbik szervezeti megújítására, amit az elnökség egy személyes meghallgatás után a legalkalmasabbnak ítélt meg. Munkájával, szakmai tudásával új lendületet adhat pártunk számára.”

Jakab Péter

Gratulálok Lejer Zoltánnak, a Jobbik megválasztott pártigazgatójának… ! Lejer Zoltán kőkemény munkával és rátermettségével már helyben, szervezeti vezetőként és regionális igazgatóként bizonyított. Letette a saját koncepcióját a Jobbik szervezeti megújítására, amit az elnökség egy személyes meghallgatás után a legalkalmasabbnak ítélt meg. Munkájával, szakmai tudásával új lendületet adhat pártunk számára.

Kezdőlap Hírek Belföld Mégsem Sneider Tamás lett a Jobbik pártigazgatója
Szalai Szabolcs
Írtam újságot, dolgoztam tévében és rádióban. Beleszagoltam a politikába, de kiábrándultam belőle. Aztán kiábrándultam a kiábrándultságból is. Most itt vagyok.

Legfrissebb videók

Merre tovább, Jobbik?

Z. Kárpát Dániellel, a Jobbik alelnökével beszélgettünk a párt tisztújító kongresszusán történtekről és a Jobbik jövőbeni terveiről is.

Mi a fontosabb a DK-soknak? Gyurcsány vagy az ellenzéki összefogás?

Gyurcsány Ferenc évértékelőjén arról kérdeztük a DK-sokat, nyugdíjaznák-e a pártelnököt, ha csak így jöhetne létre a teljes ellenzéki összefogás 2022-ben.

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre, mert ez a legjobb, amit most megtehetsz!

Kövess minket!

5,892lájkolóTetszik
214követőkövető
30követőkövető
378feliratkozóFeliratkozás

Ellensúly

Legfrissebb cikkek