fbpx

Mégsem Sneider Tamás lett a Jobbik pártigazgatója

Hiába pályázott, mégsem Sneider Tamást nevezte ki a Jakab Péter-féle elnökség a Jobbik új pártigazgatójának – derült ki a politikus Facebook posztjából. A Jobbik korábbi elnöke azt írta: “Az öt jelentkező közül végül Lejer Zoltán kapta meg a lehetőséget, hogy ellássa ezt a feladatkört. Ezúton is gratulálok, és volt pártelnökként mindenben a rendelkezésére állok, amiben esetlegesen a tanácsomat vagy a segítségemet kéri.”

Bár korábban úgy tűnt, Sneider veszi majd át a pozíciót közel 16 éven át betöltő Szabó Gábortól a pártigazgató tisztséget, a Jobbik mai elnökségi ülésén mégsem őt, hanem az eddig Bács-Kiskun megyei regionális igazgatóként tevékenykedő Lejer Zoltánt bízták meg a feladattal Jakab Péterék.

Security Check Required

No Description

Sneider bejegyzésében arról ír, nyugodt lelkiismerettel vette tudomásul, hogy rá más feladatok várnak a párton belül, annak ellenére, hogy egy 50 oldalas pályázati anyagot nyújtott be az elnökség elé.

Jakab Péter pártelnök is gratulált közösségi oldalán az új pártigazgatónak, ő azt írta posztjában Lejerről: “kőkemény munkával és rátermettségével már helyben, szervezeti vezetőként és regionális igazgatóként bizonyított. Letette a saját koncepcióját a Jobbik szervezeti megújítására, amit az elnökség egy személyes meghallgatás után a legalkalmasabbnak ítélt meg. Munkájával, szakmai tudásával új lendületet adhat pártunk számára.”

Jakab Péter

Gratulálok Lejer Zoltánnak, a Jobbik megválasztott pártigazgatójának… ! Lejer Zoltán kőkemény munkával és rátermettségével már helyben, szervezeti vezetőként és regionális igazgatóként bizonyított. Letette a saját koncepcióját a Jobbik szervezeti megújítására, amit az elnökség egy személyes meghallgatás után a legalkalmasabbnak ítélt meg. Munkájával, szakmai tudásával új lendületet adhat pártunk számára.

Szalai Szabolcs
Írtam újságot, dolgoztam tévében és rádióban. Beleszagoltam a politikába, de kiábrándultam belőle. Aztán kiábrándultam a kiábrándultságból is. Most itt vagyok.

Legfrissebb videók

Élőben jelentkezünk az SzFE sajtótájékoztatójáról

Élőben jelentkezünk az SzFE Vas utcai épülete elől, ahol a hallgatók az oktatókkal és a vezetőséggel tart közös sajtótájékoztatót.

Ismét demonstráltak a turizmus megmentése érdekében

Szeptember 18-án folytatódott a "Mentsük meg a turizmust" elnevezésű tüntetéssorozat, ezúttal a Dísz téren gyűlt össze nagyjából 200-300 ember.

Legújabb podcastünk

audio

Tabumentes Podcast – A hazai közbeszéd állapota, a vélemény- és szólásszabadság határa

A Tabumentes Podcast első adásában olyan fontos kerültek kitárgyalásra, mint a hazai közbeszéd állapota, a vélemény- és szólásszabadság vélt, vagy éppen valós határai és a média befolyásoló ereje. Hallgassátok meg!

Hírlevél

Iratkozz fel heti hírlevelünkre, mert ez a legjobb, amit most megtehetsz!

Kövess minket!

13,403lájkolóTetszik
731követőkövető
40követőkövető
1,900feliratkozóFeliratkozás

Jövő Rádió

Legfrissebb cikkek

LMP: Az összeesküvés-elméletekről hadováló Orbán az igazi neoliberális

Kanász-Nagy Máté szerint a kormányfő a második világháború előtti szintre viszi vissza a társadalombiztosítási jogokat.