Gajdics Ottó szerint pofán kellett volna vágni azokat, akik szerint Bayer Zsolt gyűlöletet kelt

Ismét nagyot mentek a kormánypárti média erős emberei a Sajtóklub legutóbbi adásában. A Hír TV-s műsorban ugyanis a DK-s Niedermüller Péter kijelentése miatt kialakult botrány és az ennek kapcsán szervezett fideszes tüntetésen történtek is téma volt.

Ahogy arról korábban mi is beszámoltunk, Erzsébetváros DK-s polgármestere az ATV egyik műsorában “rémisztő képződménynek” nevezte a fehér, keresztény, heteroszexuális férfiakat és nőket. Erről a kijelentésről van szó egyébként:

Niedermüller Péter: A fehér heteró keresztények „rémisztő képződmények”

Cikkem a témában: http://magyarhang.org/belfold/2020/01/25/niedermuller-a-feher-hetero-keresztenyek-remiszto-kepzodmenyek/ Reagált a DK: …

Ennek apropóján szervezett az erzsébetvárosi Fidelitas és Fidesz egy tüntetést “a gyűlöletkeltés ellen”, ahol többek között felszólalt Bayer Zsolt és Huth Gergely is. A gyűlölet elleni demonstráción azonban elszabadultak az indulatok, a Niedermüllerrel szimpatizálók és az ellene tüntetők között dulakodás alakult ki, amelynek a rendőrség beavatkozása vetett csak végett, de néhány újságírót is vegzáltak a tömegben.

Az eseményről egyébként élőben is tudósítottunk, azt itt tudod visszanézni, ha még nem láttad volna. De ennyit az előzményekről.

A Sajtóklubban nyilván ki is elemezték az eseményeket a jobboldali média nagyágyúi, ahol Gajdics Ottó annak kapcsán, hogy a Helsinki Bizottság egy Facebook posztban arról írt, hogy “Bayer Zsolt évek óta rendszeresen gyűlöletet szít kisebbségi csoportokkal szemben”, arra a megfejtésre jutott: hiba volt hagyni korábban, hogy rásüssék ezt Bayerre, aki ilyet állít róla, azt pedig még akkor “pofán kellett volna vágni”.

sajtoklub-2020-02-03

Check out this video on Streamable using your phone, tablet or desktop.

Akit érdekel a teljes adás is, az itt tudja visszanézni.

Kezdőlap Hírek Belföld Gajdics Ottó szerint pofán kellett volna vágni azokat, akik szerint Bayer Zsolt...
Szalai Szabolcs
Írtam újságot, dolgoztam tévében és rádióban. Beleszagoltam a politikába, de kiábrándultam belőle. Aztán kiábrándultam a kiábrándultságból is. Most itt vagyok.

Legfrissebb videók

Merre tovább, Jobbik?

Z. Kárpát Dániellel, a Jobbik alelnökével beszélgettünk a párt tisztújító kongresszusán történtekről és a Jobbik jövőbeni terveiről is.

Mi a fontosabb a DK-soknak? Gyurcsány vagy az ellenzéki összefogás?

Gyurcsány Ferenc évértékelőjén arról kérdeztük a DK-sokat, nyugdíjaznák-e a pártelnököt, ha csak így jöhetne létre a teljes ellenzéki összefogás 2022-ben.

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre, mert ez a legjobb, amit most megtehetsz!

Kövess minket!

5,892lájkolóTetszik
214követőkövető
30követőkövető
378feliratkozóFeliratkozás

Ellensúly

Legfrissebb cikkek