fbpx

Gajdics Ottó szerint pofán kellett volna vágni azokat, akik szerint Bayer Zsolt gyűlöletet kelt

Ismét nagyot mentek a kormánypárti média erős emberei a Sajtóklub legutóbbi adásában. A Hír TV-s műsorban ugyanis a DK-s Niedermüller Péter kijelentése miatt kialakult botrány és az ennek kapcsán szervezett fideszes tüntetésen történtek is téma volt.

Ahogy arról korábban mi is beszámoltunk, Erzsébetváros DK-s polgármestere az ATV egyik műsorában “rémisztő képződménynek” nevezte a fehér, keresztény, heteroszexuális férfiakat és nőket. Erről a kijelentésről van szó egyébként:

Niedermüller Péter: A fehér heteró keresztények „rémisztő képződmények”

Cikkem a témában: http://magyarhang.org/belfold/2020/01/25/niedermuller-a-feher-hetero-keresztenyek-remiszto-kepzodmenyek/ Reagált a DK: …

Ennek apropóján szervezett az erzsébetvárosi Fidelitas és Fidesz egy tüntetést “a gyűlöletkeltés ellen”, ahol többek között felszólalt Bayer Zsolt és Huth Gergely is. A gyűlölet elleni demonstráción azonban elszabadultak az indulatok, a Niedermüllerrel szimpatizálók és az ellene tüntetők között dulakodás alakult ki, amelynek a rendőrség beavatkozása vetett csak végett, de néhány újságírót is vegzáltak a tömegben.

Az eseményről egyébként élőben is tudósítottunk, azt itt tudod visszanézni, ha még nem láttad volna. De ennyit az előzményekről.

A Sajtóklubban nyilván ki is elemezték az eseményeket a jobboldali média nagyágyúi, ahol Gajdics Ottó annak kapcsán, hogy a Helsinki Bizottság egy Facebook posztban arról írt, hogy “Bayer Zsolt évek óta rendszeresen gyűlöletet szít kisebbségi csoportokkal szemben”, arra a megfejtésre jutott: hiba volt hagyni korábban, hogy rásüssék ezt Bayerre, aki ilyet állít róla, azt pedig még akkor “pofán kellett volna vágni”.

sajtoklub-2020-02-03

Check out this video on Streamable using your phone, tablet or desktop.

Akit érdekel a teljes adás is, az itt tudja visszanézni.

Szalai Szabolcs
Írtam újságot, dolgoztam tévében és rádióban. Beleszagoltam a politikába, de kiábrándultam belőle. Aztán kiábrándultam a kiábrándultságból is. Most itt vagyok.

Legfrissebb videók

Élőben jelentkezünk az SzFE sajtótájékoztatójáról

Élőben jelentkezünk az SzFE Vas utcai épülete elől, ahol a hallgatók az oktatókkal és a vezetőséggel tart közös sajtótájékoztatót.

Ismét demonstráltak a turizmus megmentése érdekében

Szeptember 18-án folytatódott a "Mentsük meg a turizmust" elnevezésű tüntetéssorozat, ezúttal a Dísz téren gyűlt össze nagyjából 200-300 ember.

Legújabb podcastünk

audio

Tabumentes Podcast – A hazai közbeszéd állapota, a vélemény- és szólásszabadság határa

A Tabumentes Podcast első adásában olyan fontos kerültek kitárgyalásra, mint a hazai közbeszéd állapota, a vélemény- és szólásszabadság vélt, vagy éppen valós határai és a média befolyásoló ereje. Hallgassátok meg!

Hírlevél

Iratkozz fel heti hírlevelünkre, mert ez a legjobb, amit most megtehetsz!

Kövess minket!

13,403lájkolóTetszik
731követőkövető
40követőkövető
1,900feliratkozóFeliratkozás

Jövő Rádió

Legfrissebb cikkek

LMP: Az összeesküvés-elméletekről hadováló Orbán az igazi neoliberális

Kanász-Nagy Máté szerint a kormányfő a második világháború előtti szintre viszi vissza a társadalombiztosítási jogokat.