Lökdöste, leköpte és fenyegette tanárát egy diák a nagykátai szakiskolában

Egy középiskolás diák fenyegette, leköpte és lökdöste tanárát, miközben társai a pedagógus megverésére bíztatták – derült ki egy, a napokban nyilvánosságra került felvételből.

Az RTL Híradó információi szerint az eset még pénteken történt a Nagykátai Ipari Szakgimnázium és Szakközépiskolában, ahol azóta a rendőrség közfeladatot ellátó személy elleni erőszak miatt indított nyomozást, az iskolát fenntartó Innovációs és Technológiai Minisztérium pedig fegyelmi eljárást indított az ügyben.

A híradásban megszólaltatták Szűcs Tamást, a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezetének elnökét is, aki szerint egyre több a tettlegességig fajuló eset, a tanároknak ugyanis egyre kevesebb a tekintélyük.

“Vannak helyek, ahol már teljesen ellehetetlenül az oktatás, éppen ezért a PDSZ korábban levélben fordult az illetékes minisztériumokhoz” – mondta Szűcs. A szakszervezet szerint az agresszió kezelésére programokat kellene indítani, bevonva a gyermekek mellett a szőlőket és tanárokat is.

Szalai Szabolcs
Írtam újságot, dolgoztam tévében és rádióban. Beleszagoltam a politikába, de kiábrándultam belőle. Aztán kiábrándultam a kiábrándultságból is. Most itt vagyok.

Legfrissebb videók

Palacsintázó fideszesek és a koronavírus – Itt az első Social Media Tour!

A hét legérdekesebb, vagy épp legviccesebb történései a magyar közösségi médiából. Első rész.

“Dolgozunk az új dalokon, de reméljük ősszel már újra koncertezhetünk”

A hétharminc vendége Lázár Domokos, az Esti Kornél zenekar tagja.

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre, mert ez a legjobb, amit most megtehetsz!

Kövess minket!

11,070lájkolóTetszik
334követőkövető
30követőkövető
394feliratkozóFeliratkozás

Ellensúly

Legfrissebb cikkek