Hosszú hallgatás után visszatért az ország kedvenc filmkritikusa

Szirmai Gergely az ország egyik legnépszerűbb youtubere, aki a Hollywood Hírügynökség (HollywoodNewsAgency) című csatornájával vált híressé. Szirmai hetente készített kritikákat az aktuálisan megjelent filmekről, amelyekkel több mint, 400 ezer feliratkozót szerzett magának a YouTube-on.

Fél évvel ezelőtt aztán teljesen megszakadt ez a sorozat és egyetlen videót sem töltött fel csatornájára, emiatt már úgy látszott, végleg befejezi internetes pályafutását a népszerű kritikus.

Most azonban véget vetett a hosszan tartó hallgatásnak, legújabb videójában pedig eltűnésének okairól is vall, közben pedig elmondja a véleményét a tavalyi év egyik legérdekesebb filmjéről, a Jokerről.

(1) HALÁL a Kritikusokra…

PÓLÓK és MINDEN más: http://videosbolt.hu/HollywoodNewsAgency TALÁLJ MEG: http://www.facebook.com/HollywoodHirugynokseg hollywood.hirugynokseg@gmail.com Instagram: szirmai_gergely https://twitter.com/#!/SzirmaiGergely Ezitten tökmindegy: —– trailer, kritika, review, hollywood, news, agency, hírügynökség, előzetes, mozi, 2019, joker,

Nem ez volt az első alkalom egyébként a csatorna életében, amikor egy ideig szünetelt a videók gyártása, 2017-ben is volt már egy hosszabb kihagyása Szirmainak. Ennek kapcsán aztán fel is töltött egy meglehetősen mély és őszinte videót, amelyben követőinek vallott lelki problémáiról, amelyek hátráltatták az újabb adások készítésében:

Mi Történt 2017-ben? (Lelkizős Warning)

NAGYON IZGULOK! Hátha valakin segít…

Szalai Szabolcs
Írtam újságot, dolgoztam tévében és rádióban. Beleszagoltam a politikába, de kiábrándultam belőle. Aztán kiábrándultam a kiábrándultságból is. Most itt vagyok.

Legfrissebb videók

Tényleg lehetetlen szájmaszkhoz jutni a patikákban? Kiderítettük!

Stábunkkal kiderítettük, valóban hozzá lehet-e jutni a fővárosban a koronavírus elleni védőfelszerelésekhez. Videóriport.

Szellemvasút – Karanténshow Kelemen Annával és Ungár Péterrel a Jövő TV-n

Kelemen Anna és Ungár Péter péntek este 20 órától megfejti a világ dolgait. Bár eredetileg az Európai Unió lett volna a téma, szereplőink kicsit elkalandoztak. Sebaj.

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre, mert ez a legjobb, amit most megtehetsz!

Kövess minket!

10,962lájkolóTetszik
323követőkövető
30követőkövető
394feliratkozóFeliratkozás

Ellensúly

Legfrissebb cikkek