Rácz Zsófia felszántja az országot

Országjárásra indul Rácz Zsófia fiatalokért felelős helyettes államtitkár – ezt Facebook oldalán jelentette be.

A posztból kiderül, hogy az országjárás első állomása Érpatak lesz, ahol a 22 éves helyettes államtitkár részt vesz az Itthon, Fiatalon, Szülőföldön egyesület és a KDNP ifjúsági szervezete, az IKSZ – Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség által szervezett rendezvényen, ahol az agráriumban elő és dolgozó fiatalokkal találkozik.

Ráczot Nacsa Lőrinc KDNP-s országgyűlési képviselő, az IKSZ elnöke is elkíséri első útjára – derül ki a benzinkúton lőtt szelfiből:

Security Check Required

No Description

A 22 éves Rácz kinevezésének híre komoly vitát váltott ki, hiszen a lány még az egyetemet sem fejezte be, a pozíció betöltéséhez így nem is rendelkezett a törvényileg előírt végzettséggel. A kormánypártok ezért törvényt módosítottak annak érdekében, hogy államtitkár helyettest csinálhassanak a diplomával nem rendelkező Rácz Zsófiából.

A fiatalokért felelős helyettes államtitkár kinevezése után a Facebookra posztolt videójában ezekre a támadásokra reagálhatott, ebben ugyanis azzal érvvel maga mellett, hogy ő nem csak hallja, de érti is a fiatalokat. Erről a videóról van szó egyébként:

Én nemcsak hallak, de értelek is!

Én nemcsak hallak, de értelek is!

Szalai Szabolcs
Írtam újságot, dolgoztam tévében és rádióban. Beleszagoltam a politikába, de kiábrándultam belőle. Aztán kiábrándultam a kiábrándultságból is. Most itt vagyok.

Legfrissebb videók

Tényleg lehetetlen szájmaszkhoz jutni a patikákban? Kiderítettük!

Stábunkkal kiderítettük, valóban hozzá lehet-e jutni a fővárosban a koronavírus elleni védőfelszerelésekhez. Videóriport.

Szellemvasút – Karanténshow Kelemen Annával és Ungár Péterrel a Jövő TV-n

Kelemen Anna és Ungár Péter péntek este 20 órától megfejti a világ dolgait. Bár eredetileg az Európai Unió lett volna a téma, szereplőink kicsit elkalandoztak. Sebaj.

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre, mert ez a legjobb, amit most megtehetsz!

Kövess minket!

10,962lájkolóTetszik
323követőkövető
30követőkövető
394feliratkozóFeliratkozás

Ellensúly

Legfrissebb cikkek