Igazából szerelem videóval üzent a győrieknek Pollreisz Balázs

Az Igazából szerelem című film ikonikus jelenetében látható táblás módszerrel üzent a győri választóknak Pollreisz Balázs.

Az ellenzéki összefogás jelöltje Facebook videójához fűzött kommentárjában arról írt, hogy amíg a fideszes Dézsi Csaba több száz óriásplakáton kampányol a városban, addig ő a hirdetési cégtől mindössze 5 plakáthelyre kapott ajánlatot.

👉🏼Győrben több száz óriásplakáthoz és… – Pollreisz Balázs

👉🏼Győrben több száz óriásplakáthoz és citylight-hoz jutott Dézsi Csaba a kormánypárt jelöltje. 👉🏼Az ellenzéknek 5 plakáthelyet ajánlottak❗️❗️❗️ 👉🏼Nekünk…

Ezért döntött úgy, hogy alternatív módszerhez folyamodik és kézzel írott kis táblákon keresztül kéri a választókat, hogy támogassák őt a január 26-i időközi polgármester-választáson.

Ahogy korábban írtunk róla, Győrben a szex- és korrupciós botrányba keveredett Borkai Zsolt lemondása miatt tartanak időközi polgármester-választást.

Szalai Szabolcs
Írtam újságot, dolgoztam tévében és rádióban. Beleszagoltam a politikába, de kiábrándultam belőle. Aztán kiábrándultam a kiábrándultságból is. Most itt vagyok.

Legfrissebb videók

Tényleg lehetetlen szájmaszkhoz jutni a patikákban? Kiderítettük!

Stábunkkal kiderítettük, valóban hozzá lehet-e jutni a fővárosban a koronavírus elleni védőfelszerelésekhez. Videóriport.

Szellemvasút – Karanténshow Kelemen Annával és Ungár Péterrel a Jövő TV-n

Kelemen Anna és Ungár Péter péntek este 20 órától megfejti a világ dolgait. Bár eredetileg az Európai Unió lett volna a téma, szereplőink kicsit elkalandoztak. Sebaj.

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre, mert ez a legjobb, amit most megtehetsz!

Kövess minket!

10,962lájkolóTetszik
323követőkövető
30követőkövető
394feliratkozóFeliratkozás

Ellensúly

Legfrissebb cikkek