Igazából szerelem videóval üzent a győrieknek Pollreisz Balázs

Az Igazából szerelem című film ikonikus jelenetében látható táblás módszerrel üzent a győri választóknak Pollreisz Balázs.

Az ellenzéki összefogás jelöltje Facebook videójához fűzött kommentárjában arról írt, hogy amíg a fideszes Dézsi Csaba több száz óriásplakáton kampányol a városban, addig ő a hirdetési cégtől mindössze 5 plakáthelyre kapott ajánlatot.

👉🏼Győrben több száz óriásplakáthoz és… – Pollreisz Balázs

👉🏼Győrben több száz óriásplakáthoz és citylight-hoz jutott Dézsi Csaba a kormánypárt jelöltje. 👉🏼Az ellenzéknek 5 plakáthelyet ajánlottak❗️❗️❗️ 👉🏼Nekünk…

Ezért döntött úgy, hogy alternatív módszerhez folyamodik és kézzel írott kis táblákon keresztül kéri a választókat, hogy támogassák őt a január 26-i időközi polgármester-választáson.

Ahogy korábban írtunk róla, Győrben a szex- és korrupciós botrányba keveredett Borkai Zsolt lemondása miatt tartanak időközi polgármester-választást.

Kezdőlap Hírek Belföld Igazából szerelem videóval üzent a győrieknek Pollreisz Balázs
Szalai Szabolcs
Írtam újságot, dolgoztam tévében és rádióban. Beleszagoltam a politikába, de kiábrándultam belőle. Aztán kiábrándultam a kiábrándultságból is. Most itt vagyok.

Legfrissebb videók

Merre tovább, Jobbik?

Z. Kárpát Dániellel, a Jobbik alelnökével beszélgettünk a párt tisztújító kongresszusán történtekről és a Jobbik jövőbeni terveiről is.

Mi a fontosabb a DK-soknak? Gyurcsány vagy az ellenzéki összefogás?

Gyurcsány Ferenc évértékelőjén arról kérdeztük a DK-sokat, nyugdíjaznák-e a pártelnököt, ha csak így jöhetne létre a teljes ellenzéki összefogás 2022-ben.

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre, mert ez a legjobb, amit most megtehetsz!

Kövess minket!

5,892lájkolóTetszik
214követőkövető
30követőkövető
378feliratkozóFeliratkozás

Ellensúly

Legfrissebb cikkek