Szanyi Tibor szerint az egész MSZP-t áthatja a pártelnök kezéből osztogatott pénz szervező ereje

Ma reggel Szanyi Tibor, a szocialisták korábbi EP-képviselője volt a Heti TV Pirkadat című műsorának vendége, miután Twitter oldalán bejelentette, kilép az MSZP-ből.

Az adásban Breuer Péter házigazda és Kovács András, az Origo újságírója interjúvolta az ex-szocialista politikust, aki az Indexnek távozása kapcsán még elég szűkszavúan nyilatkozott egykori pártjáról, a Heti TV-ben azonban már elég keményen ekézte az MSZP-t és nyíltan beszélt kilépésének okairól.

A beszélgetés egy pontján Szanyi kifakadt azon, hogy három választáson is földbe döngölték az MSZP-t, mégsem vont le belőle semmilyen konzekvenciát a pártvezetés, ebből lett végül elege. Ennek apropóján tette fel a jogos kérdést Kovács, hogy akkor miért nem próbált meg elindulni a pártelnöki tisztségért, mire Szanyi azt válaszolta, hogy nem csak a vezetéssel van baj, hanem a teljes párttal. Szerinte ugyanis

“az egész MSZP-t áthatja az elnöki kézből osztogatott pénz szervező ereje”

Erre a mondatra még Breuer is visszakérdezett, hogy valóban jól értette-e, amit Szanyi mondott és tényleg arról beszél, hogy egy demokratikus pártban az elnök kézből osztogatja a pénzt a tagságnak, amire Szanyi újra megerősítette korábbi kijelentését.

szanyi-heti-tv-2020-01-06

Check out this video on Streamable using your phone, tablet or desktop.

Aki kiváncsi a teljes beszélgetésre, például érdekli, hogy miért viselne szívesebben görögdinnyés nyakkendőt Szanyi Tibor, mint pirosat, az itt visszanézheti az egészet. Megéri!

PIRKADAT Breuer Péterrel: Szanyi Tibor

Uploaded by HETI Tv on 2020-01-06.

Kezdőlap Hírek Belföld Szanyi Tibor szerint az egész MSZP-t áthatja a pártelnök kezéből osztogatott pénz...
Szalai Szabolcs
Írtam újságot, dolgoztam tévében és rádióban. Beleszagoltam a politikába, de kiábrándultam belőle. Aztán kiábrándultam a kiábrándultságból is. Most itt vagyok.

Legfrissebb videók

Merre tovább, Jobbik?

Z. Kárpát Dániellel, a Jobbik alelnökével beszélgettünk a párt tisztújító kongresszusán történtekről és a Jobbik jövőbeni terveiről is.

Mi a fontosabb a DK-soknak? Gyurcsány vagy az ellenzéki összefogás?

Gyurcsány Ferenc évértékelőjén arról kérdeztük a DK-sokat, nyugdíjaznák-e a pártelnököt, ha csak így jöhetne létre a teljes ellenzéki összefogás 2022-ben.

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre, mert ez a legjobb, amit most megtehetsz!

Kövess minket!

5,892lájkolóTetszik
214követőkövető
30követőkövető
378feliratkozóFeliratkozás

Ellensúly

Legfrissebb cikkek