Szanyi Tibor szerint az egész MSZP-t áthatja a pártelnök kezéből osztogatott pénz szervező ereje

Ma reggel Szanyi Tibor, a szocialisták korábbi EP-képviselője volt a Heti TV Pirkadat című műsorának vendége, miután Twitter oldalán bejelentette, kilép az MSZP-ből.

Az adásban Breuer Péter házigazda és Kovács András, az Origo újságírója interjúvolta az ex-szocialista politikust, aki az Indexnek távozása kapcsán még elég szűkszavúan nyilatkozott egykori pártjáról, a Heti TV-ben azonban már elég keményen ekézte az MSZP-t és nyíltan beszélt kilépésének okairól.

A beszélgetés egy pontján Szanyi kifakadt azon, hogy három választáson is földbe döngölték az MSZP-t, mégsem vont le belőle semmilyen konzekvenciát a pártvezetés, ebből lett végül elege. Ennek apropóján tette fel a jogos kérdést Kovács, hogy akkor miért nem próbált meg elindulni a pártelnöki tisztségért, mire Szanyi azt válaszolta, hogy nem csak a vezetéssel van baj, hanem a teljes párttal. Szerinte ugyanis

“az egész MSZP-t áthatja az elnöki kézből osztogatott pénz szervező ereje”

Erre a mondatra még Breuer is visszakérdezett, hogy valóban jól értette-e, amit Szanyi mondott és tényleg arról beszél, hogy egy demokratikus pártban az elnök kézből osztogatja a pénzt a tagságnak, amire Szanyi újra megerősítette korábbi kijelentését.

szanyi-heti-tv-2020-01-06

Check out this video on Streamable using your phone, tablet or desktop.

Aki kiváncsi a teljes beszélgetésre, például érdekli, hogy miért viselne szívesebben görögdinnyés nyakkendőt Szanyi Tibor, mint pirosat, az itt visszanézheti az egészet. Megéri!

PIRKADAT Breuer Péterrel: Szanyi Tibor

Uploaded by HETI Tv on 2020-01-06.

Szalai Szabolcs
Írtam újságot, dolgoztam tévében és rádióban. Beleszagoltam a politikába, de kiábrándultam belőle. Aztán kiábrándultam a kiábrándultságból is. Most itt vagyok.

Legfrissebb videók

Tényleg lehetetlen szájmaszkhoz jutni a patikákban? Kiderítettük!

Stábunkkal kiderítettük, valóban hozzá lehet-e jutni a fővárosban a koronavírus elleni védőfelszerelésekhez. Videóriport.

Szellemvasút – Karanténshow Kelemen Annával és Ungár Péterrel a Jövő TV-n

Kelemen Anna és Ungár Péter péntek este 20 órától megfejti a világ dolgait. Bár eredetileg az Európai Unió lett volna a téma, szereplőink kicsit elkalandoztak. Sebaj.

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre, mert ez a legjobb, amit most megtehetsz!

Kövess minket!

10,962lájkolóTetszik
323követőkövető
30követőkövető
394feliratkozóFeliratkozás

Ellensúly

Legfrissebb cikkek