Tragikus hirtelenséggel elhunyt Gesztesi Károly

A Blikk írta meg először, hogy szombaton, 56 éves korábban elhunyt Gesztesi Károly. A színész a budapesti Ferdinánd hídnál vezette autóját, amikor vezetés közben rosszul lett, infarktust kapott.

Gesztesi egyből félreállt autójával, az orvosi segítség is gyorsan a helyszínre ért, hiába próbálták azonban 50 percen keresztül újraéleszteni, már nem tudták megmenteni a színész életét.

Gesztesi az egyik legismertebb magyar szinkronszínész volt, aki Tóth Károly néven született 1963-ban Budapesten. A Színház és Filmművészeti Főiskola elvégzése után játszott a Miskolci Nemzeti Színházban, a József Attila Színházban, de éveken keresztül volt a Vígszínház társulatának tagja is.

Első felesége Csarnóy Zsuzsanna színésznő volt, akitől egy gyermeke született, Gesztesi Máté, aki szintén színész lett. Második házasságát Karel Nikolettával kötötte, tőle két fia született, Márk és Dávid, de ez a kapcsolat is felbomlott. Harmadszorra is megházasodott, akkor Liptai Claudia színésznőt vette feleségül, akivel egy közös lányuk volt, Sára Panka. Végül ez a házasság is válással végződött.

Gesztesi Károly utolsó éveiben alkoholproblémákkal is küzdött, de elmondása szerint az Istenbe vetett hitének köszönhetően le tudta tenni a poharat és már józan életet élt.

Kezdőlap Hírek Kultúra Tragikus hirtelenséggel elhunyt Gesztesi Károly
Jövő TV
Neked szól. Rólad szól.

Legfrissebb videók

Merre tovább, Jobbik?

Z. Kárpát Dániellel, a Jobbik alelnökével beszélgettünk a párt tisztújító kongresszusán történtekről és a Jobbik jövőbeni terveiről is.

Mi a fontosabb a DK-soknak? Gyurcsány vagy az ellenzéki összefogás?

Gyurcsány Ferenc évértékelőjén arról kérdeztük a DK-sokat, nyugdíjaznák-e a pártelnököt, ha csak így jöhetne létre a teljes ellenzéki összefogás 2022-ben.

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre, mert ez a legjobb, amit most megtehetsz!

Kövess minket!

5,892lájkolóTetszik
214követőkövető
30követőkövető
378feliratkozóFeliratkozás

Ellensúly

Legfrissebb cikkek