A közmédia és az RTL Klub is Jánossal köszöntötte az új évet

2020-ba lépve ismét megtartotta éves köszöntőjét Áder János, akit Weisz Fanni kísért jeltolmácsként. A köztársasági elnök újévi beszédében többek között felemlegette a környezetvédelem fontosságát, emellett Petőfi Sándor és Szabó Magda szavaival is felhívta a figyelmet a magyar tájak védelmére.

Arról is szót ejtett, hogy az emberiség sokkal inkább függ a természettől, mint a természet függ tőlünk. Nekünk nem a természetet, hanem saját természetünket kell legyőznünk – mondta, ami ugyan jól cseng a köztársasági elnök szájából, mégis a kormány elmúlt tíz éves környezetvédelmi tevékenységével finoman szólva is nehezen egyeztethető össze.

Áder János újévi köszöntője (2020-01-01) – HÍR TV

Kövessenek minket közösségi felületeinken! ► Facebookon: https://www.facebook.com/hirtv/ ► a honlapunkon: https://hirtv.hu/

A legnagyobb magyar kereskedelmi csatornán Kulka János intézett újévi köszöntőt a magyar néphez. A színész 2016-os stroke-ja óta kevés helyen vállalt szereplést, az elmúlt évben viszont már néhány színházi szerepben, filmben is feltűnt, most pedig rendhagyó módon az RTL Klub újévi köszöntőjét tartotta meg.

A néhány mondatból álló köszöntő a történtek ismeretében így még nagyobb súllyal bír. Ne legyünk némák, beszéljünk egymással – hangzott el a köszöntőben, amelyben azt is megjegyezte, hogy ne féljünk szeretni egymást.

Ezután a Koncz Zsuzsával közösen előadott Szeretni valakit valamiért című dal feldolgozása hangzott el:

Lányi Örs
Újságíró, szerkesztő

Legfrissebb videók

Palacsintázó fideszesek és a koronavírus – Itt az első Social Media Tour!

A hét legérdekesebb, vagy épp legviccesebb történései a magyar közösségi médiából. Első rész.

“Dolgozunk az új dalokon, de reméljük ősszel már újra koncertezhetünk”

A hétharminc vendége Lázár Domokos, az Esti Kornél zenekar tagja.

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre, mert ez a legjobb, amit most megtehetsz!

Kövess minket!

11,078lájkolóTetszik
333követőkövető
30követőkövető
394feliratkozóFeliratkozás

Ellensúly

Legfrissebb cikkek