fbpx

Majdnem 68 millió forintunkba került Erdogan budapesti látogatása

Ezt Donáth Anna, a Momentum európai parlamenti képviselője derítette ki, aki közérdekű adatigénylést nyújtott be a témában a Budapesti Rendőr-főkapitánysághoz.

A Momentum közleményében azt írja: a BRFK közlése szerint Recep Tayyip Erdogan török elnök november 7-i budapesti látogatásával kapcsolatos rendőri biztosítás 67 millió 638 ezer forintba került.

Ez azonban csak az az összeg, amely a rendőrséget terheli, más szervek vagy fővárosi cégeknél is merülhettek fel költségek, amelyeknek a Momentum szintén utána akar járni.

A BRFK által megküldött részletes táblázat itt érhető el egyébként.

Szalai Szabolcs
Írtam újságot, dolgoztam tévében és rádióban. Beleszagoltam a politikába, de kiábrándultam belőle. Aztán kiábrándultam a kiábrándultságból is. Most itt vagyok.

Legfrissebb videók

Tüntettek a lengyel LMBTQ aktivisták mellett

Kedden szolidaritási tüntetést szerveztek a lengyel LMBTQ aktivistákkal szembeni rendőri brutalitás és jogtalan fogvatartás ellen Budapesten, a Lengyel Nagykövetség épülete előtt.

Pilismarót nem kér a tervezett kavicsbányából

A kánikula ellenére is nagyobb tömeg gyűlt össze Pilismaróton a tervezett kavicsbánya helyszínén, ahol a helyben élők, valamint a nyaralók tulajdonosai együtt...

Legújabb podcastünk

audio

Mi történt és mi várható a zűrzavaros Belaruszban?

A Jövő TV Komment című podcastjének ötödik epizódjában a Belarusz választásról, az azt követő eseményekről, illetve azok következményeiről beszélgettünk Stier Gábor külpolitikai újságíróval, a #moszkvater alapító-főszerkesztőjével, a Demokrata és a Magyar Hang hetilapok külpolitikai szakújságírójával.

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre, mert ez a legjobb, amit most megtehetsz!

Kövess minket!

13,274lájkolóTetszik
731követőkövető
40követőkövető
1,786feliratkozóFeliratkozás

Jövő Rádió

Legfrissebb cikkek

Tüntetést szerveznek a brutálisan megvert miskolci nő védelmében

Orosz Bernadettet decemberben verte össze volt barátja, most 5 millió forintot követel a nőtől.