Elege lett Gulyás Gergelynek a kamuhíreket terjesztő oldalakból

A Miniszterelnökséget vezető miniszter Facebook oldalán arról ír, feljelentést tett több olyan portál ellen is, amelyek álhírekkel tévesztik meg az embereket.

Security Check Required

No Description

Gulyás szerint az elmúlt időszakban elszaporodtak az olyan oldalak az interneten, amelyek hazugságokat terjesztenek a kormánypárti politikusokról, úgy hogy olyan mondatokat adnak a szájukba, amelyeket ők soha nem mondtak.

Az utolsó csepp számára az volt a pohárban, amikor a napokban arról cikkezett több álhírportál is, hogy a nyugdíjak csökkentéséről, sőt megszüntetéséről beszélt a miniszter.

Gulyás meg is nevezett több olyan weboldalt, amelyek szerinte egyértelmű jogsértést követtek el, ezért rágalmazásért büntetőfeljelentést tett ellenük.

Kezdőlap Hírek Belföld Elege lett Gulyás Gergelynek a kamuhíreket terjesztő oldalakból
Szalai Szabolcs
Újságíró, publicista, a Jövő TV főszerkesztője.

Legfrissebb videók

Megkóstoltuk a műhúsos burgert és megdöbbentő eredményre jutottunk!

Arra, hogy ne kelljen milliószámra legyilkolni az állatokat és borzasztó sok erőforrást felhasználni az étkezési módunk miatt, a műhús lehet a megoldás. De vajon mennyire hasonlít az igazira? Leteszteltük!

“Sikerült megint kiiratkoznia Magyarországnak Európából”

November 8-án több száz fős tömeg vonult az Oktogonról a Szél Kálmán térre, hogy tiltakozzanak a török elnök budapesti látogatása ellen. Videóriport.

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre, mert ez a legjobb, amit most megtehetsz!

Kövess minket!

3,329lájkolóTetszik
180követőkövető
4követőkövető
311feliratkozóFeliratkozás

Ellensúly

Legfrissebb cikkek