Dunaújvárosban időközi parlamenti választás lesz, egy jelölt mögé állt be a teljes ellenzék

Az október 13-i önkormányzati választásokon Pintér Tamást, a Jobbik országgyűlési képviselőjét polgármesterré választották Dunaújvárosban a Rajta Újváros Egyesület színeiben. Mivel a két tisztség összeférhetetlen, ezért Pintérnek le kellett mondania országgyűlési képviselői pozíciójáról, amely miatt új választást írt ki a Nemzeti Választási Bizottság, hiszen a politikus egyéni választókerületben szerzett mandátumot.

2018 áprilisában egyébként a Jobbik mindössze ezt az egy egyéni győzelmet tudta bezsebelni, a Fejér megyei 4. számú választókerületben úgy nyert Pintér, hogy akkor a többi ellenzéki párt is állított jelöltet mellette.

Ez is megváltozott azóta, hiszen a Pintér utódjának szánt, szintén jobbikos Kálló Gergely mögé a teljes ellenzék beállt: a február 16-i választáson a Jobbikon kívül a Demokratikus Koalíció, az LMP, a Mindenki Magyarországa Mozgalom, a Momentum és a Párbeszéd is támogatja a jelöltet – derült ki a mai összehívott sajtótájékoztatón.

Bemutatós sajtótájékoztató

Az ellenzék bemutatta Fejér megye 4-es számú választókerületének országgyűlési képviselőjelöltjét, Kálló Gergelyt. A bejelentést itt tudod visszanézni ⤵️

Kálló mostanáig a Jobbik parlamenti frakciójánál dolgozott Pintér Tamás mellet, aki azt ígérte, megválasztása esetén mindent meg fog tenni, hogy a helyieket alázattal és szorgalommal képviselje az Országgyűlésben.

Kezdőlap Hírek Belföld Dunaújvárosban időközi parlamenti választás lesz, egy jelölt mögé állt be a teljes...
Jövő TV
Neked szól. Rólad szól.

Legfrissebb videók

Megkóstoltuk a műhúsos burgert és megdöbbentő eredményre jutottunk!

Arra, hogy ne kelljen milliószámra legyilkolni az állatokat és borzasztó sok erőforrást felhasználni az étkezési módunk miatt, a műhús lehet a megoldás. De vajon mennyire hasonlít az igazira? Leteszteltük!

“Sikerült megint kiiratkoznia Magyarországnak Európából”

November 8-án több száz fős tömeg vonult az Oktogonról a Szél Kálmán térre, hogy tiltakozzanak a török elnök budapesti látogatása ellen. Videóriport.

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre, mert ez a legjobb, amit most megtehetsz!

Kövess minket!

3,329lájkolóTetszik
180követőkövető
4követőkövető
311feliratkozóFeliratkozás

Ellensúly

Legfrissebb cikkek