Új elnököt választott a Momentum ifjúsági szervezete a hétvégén

Szombaton megtartotta éves tisztújító közgyűlését a Momentum ifjúsági szervezete, a TizenX, ahol eldőlt: nem Nagy Károly, hanem Béres Péter elnökségi tag vezeti tovább a fiatal momentumosokat – ez a leköszönő elnöke jelentette be Facebook oldalán.

Posztjában gratulált kihívójának a győzelemhez, valamint leszögezte, büszke az elmúlt években elért eredményekre. Sorait azzal zárta, hogy most az önkormányzati feladatai mellett (képviselővé választották ugyanis október 13-án a XVIII. kerületben) több időt fog tölteni családjával.

Lapunk telefonon érte utol a leköszönő elnököt, aki elmondta, nagyon szoros volt az eredmény a két elnökaspiráns között, az első körben ráadásul szavazategyenlőség alakult ki, így egy második fordulóra is szükség volt. Végül a közel 100 fős közgyűlés, 5 százalékponton belüli különbséggel ugyan, de Béresnek szavazott bizalmat.

Nagy megjegyezte, nincs benne sértettség, jó hangulatban telt a tisztújítás, fair küzdelemben maradt alul és maximálisan hisz az új elnök alkalmasságában.

A korábbi elnökségből egyébként többen nem indultak pozíciókért, a most felálló új vezetésbe még Portik Zalán, Pelek Dávid és Bíró Barna, valamint Gergely Bálint kerültek be a hétvégén.

Nagy Károly a szervezet alapításában is részt vett már, 2018 januárjától dolgozik a TizenX-ben, korábban a Fodor Gábor-féle Liberális párt ifjúsági szervezetében tevékenykedett.

Kezdőlap Hírek Belföld Új elnököt választott a Momentum ifjúsági szervezete a hétvégén
Szalai Szabolcs
Újságíró, publicista, a Jövő TV főszerkesztője.

Legfrissebb videók

Megkóstoltuk a műhúsos burgert és megdöbbentő eredményre jutottunk!

Arra, hogy ne kelljen milliószámra legyilkolni az állatokat és borzasztó sok erőforrást felhasználni az étkezési módunk miatt, a műhús lehet a megoldás. De vajon mennyire hasonlít az igazira? Leteszteltük!

“Sikerült megint kiiratkoznia Magyarországnak Európából”

November 8-án több száz fős tömeg vonult az Oktogonról a Szél Kálmán térre, hogy tiltakozzanak a török elnök budapesti látogatása ellen. Videóriport.

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre, mert ez a legjobb, amit most megtehetsz!

Kövess minket!

3,329lájkolóTetszik
180követőkövető
4követőkövető
311feliratkozóFeliratkozás

Ellensúly

Legfrissebb cikkek