Megkóstoltuk a műhúsos burgert és megdöbbentő eredményre jutottunk!

Azt hogy az ég világon nincs vele semmi para.

Történt ugyanis, hogy keddtől már hazánkban is kapható a Burger King Rebel Whooper elnevezésű szendvicse, amely 0 százalék húst tartalmaz, a “húspogácsája” ugyanis 100 százalékig növényi alapú.

A tudósokat már jó ideje foglalkoztatja, hogy az emberiség növekvő húsigényének kielégítésére milyen alternatívákat lehet kínálni, a jelenlegi helyzet ugyanis fenntarthatatlan és teljesen kizsigereli a bolygónkat, ha minden marad a régiben.

Arra, hogy ne kelljen milliószámra legyilkolni az állatokat és borzasztó sok erőforrást felhasználni az étkezési módunk miatt, a műhús lehet a megoldás. De vajon mennyire hasonlít az igazira? Leteszteltük!

Kezdőlap Videók Topik Megkóstoltuk a műhúsos burgert és megdöbbentő eredményre jutottunk!
Jövő TV
Neked szól. Rólad szól.

Legfrissebb videók

Schiffer András a Pesti Srácok tüntetésén: A DK meghívását is elfogadtam volna

Utcára vonultak a fideszesek a "kibersztálinizmus" ellen. A kormánypárti hírportál által szervezett tüntetésen kérdeztük az est egyik szónokát, Schiffer András​ ügyvédet, az LMP egykori társelnökét.

Mégsem lehet más a politika?

Kendernay Jánossal, az LMP társelnökével beszélgettünk a párt névváltoztatásának okairól, az LMP népszavazási kezdeményezéséről és a miniszterelnök zöld fordulatáról is.

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre, mert ez a legjobb, amit most megtehetsz!

Kövess minket!

6,040lájkolóTetszik
215követőkövető
30követőkövető
394feliratkozóFeliratkozás

Ellensúly

Legfrissebb cikkek