Megkóstoltuk a műhúsos burgert és megdöbbentő eredményre jutottunk!

Azt hogy az ég világon nincs vele semmi para.

Történt ugyanis, hogy keddtől már hazánkban is kapható a Burger King Rebel Whooper elnevezésű szendvicse, amely 0 százalék húst tartalmaz, a “húspogácsája” ugyanis 100 százalékig növényi alapú.

A tudósokat már jó ideje foglalkoztatja, hogy az emberiség növekvő húsigényének kielégítésére milyen alternatívákat lehet kínálni, a jelenlegi helyzet ugyanis fenntarthatatlan és teljesen kizsigereli a bolygónkat, ha minden marad a régiben.

Arra, hogy ne kelljen milliószámra legyilkolni az állatokat és borzasztó sok erőforrást felhasználni az étkezési módunk miatt, a műhús lehet a megoldás. De vajon mennyire hasonlít az igazira? Leteszteltük!

Jövő TV
Neked szól. Rólad szól.

Legfrissebb videók

Demkó Attila: Trianon nem történelem, hanem a jelen

A biztonságpolitikai szakértő, író szerint a történelmi sérelmeken felül lehet emelkedni, de ehhez „mindenkinek el kell végeznie a munkát”, vagyis mindenkinek őszintén szembe kell néznie a saját múltjával.

100 év után sem tudunk méltó módon megemlékezni Trianonról?

A trianoni békeszerződés aláírásának 100. évfordulója alkalmából tartottak ülést ma az Országgyűlésben, amelyen Demokratikus Koalíció kivételével minden párt részt vett. Az ellenzéki képviselőket kérdezzük az emlékülés kapcsán.

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre, mert ez a legjobb, amit most megtehetsz!

Kövess minket!

12,467lájkolóTetszik
614követőkövető
30követőkövető
891feliratkozóFeliratkozás

Ellensúly

Legfrissebb cikkek