Kálmán Olga belépett a DK-ba

A hírt a korábbi televíziós műsorvezető Gyurcsány Ferenc pártelnökkel és Gy. Németh Erzsébettel, a Demokratikus Koalíció főpolgármester-helyettesével közösen jelentette be mai sajtótájékoztatójukon.

Gyurcsány Ferenc, Gy. Németh Erzsébet és Kálmán Olga sajtótájékoztatója

Kálmán Olga a DK-ban folytatja! Legújabb tagunk Gy. Németh Erzsébet csapatát fogja erősíteni. Oszd meg és kövesd élőben Gyurcsány Ferenc bejelentését! 🇭🇺🇪🇺

A bejelentés nem érhetett váratlanul senkit, hiszen Kálmán Olga politikai pályafutását a DK támogatásával kezdte, amikor nyáron a párt főpolgármester-jelöltjeként elindult az ellenzéki előválasztáson, ahol aztán alul maradt Karácsony Gergellyel szemben.

Kálmán Olga azóta a pártba is belépett, Gy. Németh Erzsébet humán és kulturális területekért felelős főpolgármester-helyettes pedig politikai főtanácsadójának is felkérte.

A televíziós műsorvezetőből lett politikus már neki is kezdett a munkának, elsőként azt javasolja ugyanis a főváros új vezetésének, hogy érjék el: a Budapesten megvalósuló beruházások értékének egy százalékát kötelező legyen a főváros kulturális életének fejlesztésére fordítani.

Kezdőlap Hírek Belföld Kálmán Olga belépett a DK-ba
Szalai Szabolcs
Újságíró, publicista, a Jövő TV főszerkesztője.

Legfrissebb videók

“Sikerült megint kiiratkoznia Magyarországnak Európából”

November 8-án több száz fős tömeg vonult az Oktogonról a Szél Kálmán térre, hogy tiltakozzanak a török elnök budapesti látogatása ellen. Videóriport.

“Jól kézben tartja a várost és kitiltotta a buzeránsokat”

Tíz nappal az önkormányzati választások előtt arról kérdeztük a budapestieket, kit és miért látnának szívesen a főváros élén.

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre, mert ez a legjobb, amit most megtehetsz!

Kövess minket!

3,228lájkolóTetszik
160követőkövető
4követőkövető
294feliratkozóFeliratkozás

Ellensúly

Legfrissebb cikkek