Kálmán Olga belépett a DK-ba

A hírt a korábbi televíziós műsorvezető Gyurcsány Ferenc pártelnökkel és Gy. Németh Erzsébettel, a Demokratikus Koalíció főpolgármester-helyettesével közösen jelentette be mai sajtótájékoztatójukon.

Gyurcsány Ferenc, Gy. Németh Erzsébet és Kálmán Olga sajtótájékoztatója

Kálmán Olga a DK-ban folytatja! Legújabb tagunk Gy. Németh Erzsébet csapatát fogja erősíteni. Oszd meg és kövesd élőben Gyurcsány Ferenc bejelentését! 🇭🇺🇪🇺

A bejelentés nem érhetett váratlanul senkit, hiszen Kálmán Olga politikai pályafutását a DK támogatásával kezdte, amikor nyáron a párt főpolgármester-jelöltjeként elindult az ellenzéki előválasztáson, ahol aztán alul maradt Karácsony Gergellyel szemben.

Kálmán Olga azóta a pártba is belépett, Gy. Németh Erzsébet humán és kulturális területekért felelős főpolgármester-helyettes pedig politikai főtanácsadójának is felkérte.

A televíziós műsorvezetőből lett politikus már neki is kezdett a munkának, elsőként azt javasolja ugyanis a főváros új vezetésének, hogy érjék el: a Budapesten megvalósuló beruházások értékének egy százalékát kötelező legyen a főváros kulturális életének fejlesztésére fordítani.

Szalai Szabolcs
Írtam újságot, dolgoztam tévében és rádióban. Beleszagoltam a politikába, de kiábrándultam belőle. Aztán kiábrándultam a kiábrándultságból is. Most itt vagyok.

Legfrissebb videók

Demkó Attila: Trianon nem történelem, hanem a jelen

A biztonságpolitikai szakértő, író szerint a történelmi sérelmeken felül lehet emelkedni, de ehhez „mindenkinek el kell végeznie a munkát”, vagyis mindenkinek őszintén szembe kell néznie a saját múltjával.

100 év után sem tudunk méltó módon megemlékezni Trianonról?

A trianoni békeszerződés aláírásának 100. évfordulója alkalmából tartottak ülést ma az Országgyűlésben, amelyen Demokratikus Koalíció kivételével minden párt részt vett. Az ellenzéki képviselőket kérdezzük az emlékülés kapcsán.

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre, mert ez a legjobb, amit most megtehetsz!

Kövess minket!

12,468lájkolóTetszik
614követőkövető
30követőkövető
891feliratkozóFeliratkozás

Ellensúly

Legfrissebb cikkek