Feljelentést tesz az LMP a Duna Aréna ügyében

Csárdi Antal, az LMP országgyűlési képviselője hűtlen kezelés miatt feljelentést tesz ismeretlen tettes ellen, mert a gyanú szerint Hosszú Katinka klubja, az Iron Aquatics, gazdasági tevékenység keretében, ingyenesen használhatta a Duna Arénát – írja közleményében a párt.

A 24.hu tárta fel korábban, hogy bérleti szerződés hiányában használta a Duna Arénát Hosszú Katinka klubja. A lap ugyanis kiváncsi volt arra, mennyit fizet az úszósztár klubja az állami tulajdonú létesítmény használatáért, ahol úszásoktatást tartanak.

A Duna Arénát üzemeltető cég, a Bp2017 Kft. azonban nem volt hajlandó kiadni az általa kötött szerződések listáját, ezért pert indított az újság a közérdekű információkat tartalmazó dokumentumokért. A bíróság a lapnak adott igazat, de végül csak végrehajtók segítségével sikerült megszerezni a szerződések listáját, amelyek között egyetlen megállapodás szerepelt csak az Iron Corporation Kft.-vel.

Az akkor Hosszú Katinka és edzője, férje Shane Tusup tulajdonában álló cég 25 millió forintot kapott egy reklámszerződés keretében a Bp2017 Kft.-től, de Hosszúék klubjának semmilyen írásos megállapodása nem volt a létesítmény használatára vonatkozóan, tehát más piaci szereplőkkel szemben ingyen használták azt.

Az LMP szerint ez felveti a hűtlen kezelés gyanúját, ezért tett feljelentést ismeretlen tettes ellen a párt.

Jövő TV
Neked szól. Rólad szól.

Legfrissebb videók

Demkó Attila: Trianon nem történelem, hanem a jelen

A biztonságpolitikai szakértő, író szerint a történelmi sérelmeken felül lehet emelkedni, de ehhez „mindenkinek el kell végeznie a munkát”, vagyis mindenkinek őszintén szembe kell néznie a saját múltjával.

100 év után sem tudunk méltó módon megemlékezni Trianonról?

A trianoni békeszerződés aláírásának 100. évfordulója alkalmából tartottak ülést ma az Országgyűlésben, amelyen Demokratikus Koalíció kivételével minden párt részt vett. Az ellenzéki képviselőket kérdezzük az emlékülés kapcsán.

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre, mert ez a legjobb, amit most megtehetsz!

Kövess minket!

12,467lájkolóTetszik
614követőkövető
30követőkövető
891feliratkozóFeliratkozás

Ellensúly

Legfrissebb cikkek