Feljelentést tesz az LMP a Duna Aréna ügyében

Csárdi Antal, az LMP országgyűlési képviselője hűtlen kezelés miatt feljelentést tesz ismeretlen tettes ellen, mert a gyanú szerint Hosszú Katinka klubja, az Iron Aquatics, gazdasági tevékenység keretében, ingyenesen használhatta a Duna Arénát – írja közleményében a párt.

A 24.hu tárta fel korábban, hogy bérleti szerződés hiányában használta a Duna Arénát Hosszú Katinka klubja. A lap ugyanis kiváncsi volt arra, mennyit fizet az úszósztár klubja az állami tulajdonú létesítmény használatáért, ahol úszásoktatást tartanak.

A Duna Arénát üzemeltető cég, a Bp2017 Kft. azonban nem volt hajlandó kiadni az általa kötött szerződések listáját, ezért pert indított az újság a közérdekű információkat tartalmazó dokumentumokért. A bíróság a lapnak adott igazat, de végül csak végrehajtók segítségével sikerült megszerezni a szerződések listáját, amelyek között egyetlen megállapodás szerepelt csak az Iron Corporation Kft.-vel.

Az akkor Hosszú Katinka és edzője, férje Shane Tusup tulajdonában álló cég 25 millió forintot kapott egy reklámszerződés keretében a Bp2017 Kft.-től, de Hosszúék klubjának semmilyen írásos megállapodása nem volt a létesítmény használatára vonatkozóan, tehát más piaci szereplőkkel szemben ingyen használták azt.

Az LMP szerint ez felveti a hűtlen kezelés gyanúját, ezért tett feljelentést ismeretlen tettes ellen a párt.

Kezdőlap Hírek Belföld Feljelentést tesz az LMP a Duna Aréna ügyében

Legfrissebb videók

“Sikerült megint kiiratkoznia Magyarországnak Európából”

November 8-án több száz fős tömeg vonult az Oktogonról a Szél Kálmán térre, hogy tiltakozzanak a török elnök budapesti látogatása ellen. Videóriport.

“Jól kézben tartja a várost és kitiltotta a buzeránsokat”

Tíz nappal az önkormányzati választások előtt arról kérdeztük a budapestieket, kit és miért látnának szívesen a főváros élén.

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre, mert ez a legjobb, amit most megtehetsz!

Kövess minket!

3,228lájkolóTetszik
160követőkövető
4követőkövető
294feliratkozóFeliratkozás

Ellensúly

Legfrissebb cikkek