Az ellenzék győri polgármesterjelöltje szerint készen állnak az új választásra

Borkai Zsolt a Fidesz és nem a város érdekét szolgálja, ha Győr érdekét nézné, már október 13-a előtt visszalépett volna – így reagált lapunk megkeresésére Glázer Tímea, az ellenzék győri polgármesterjelöltje Borkai Zsolt lemondására.

Arra a kérdésünkre, hogy az időközi polgármester-választáson is ő lesz-e az ellenzék közös jelöltje, úgy felelt: már a héten is tartottak egyeztetéseket az ellenzéki pártok, számítottak ugyanis Borkai lemondására, csak az időpontja nem volt világos. A közös polgármesterjelölt személyéről még nem született döntés, ő mindenesetre

készen áll az újabb megmérettetésre.

Glázer Tímea egyébként nem sokkal maradt le az október 13-i önkormányzati választáson Borkai Zsolt mögött, a Fidesz polgármesterjelöltje 19 308 szavazatot szerzett, míg Glázerre 18 662 szavazat érkezett.

Szalai Szabolcs
Írtam újságot, dolgoztam tévében és rádióban. Beleszagoltam a politikába, de kiábrándultam belőle. Aztán kiábrándultam a kiábrándultságból is. Most itt vagyok.

Legfrissebb videók

Demkó Attila: Trianon nem történelem, hanem a jelen

A biztonságpolitikai szakértő, író szerint a történelmi sérelmeken felül lehet emelkedni, de ehhez „mindenkinek el kell végeznie a munkát”, vagyis mindenkinek őszintén szembe kell néznie a saját múltjával.

100 év után sem tudunk méltó módon megemlékezni Trianonról?

A trianoni békeszerződés aláírásának 100. évfordulója alkalmából tartottak ülést ma az Országgyűlésben, amelyen Demokratikus Koalíció kivételével minden párt részt vett. Az ellenzéki képviselőket kérdezzük az emlékülés kapcsán.

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre, mert ez a legjobb, amit most megtehetsz!

Kövess minket!

12,467lájkolóTetszik
614követőkövető
30követőkövető
891feliratkozóFeliratkozás

Ellensúly

Legfrissebb cikkek