Az ellenzék győri polgármesterjelöltje szerint készen állnak az új választásra

Borkai Zsolt a Fidesz és nem a város érdekét szolgálja, ha Győr érdekét nézné, már október 13-a előtt visszalépett volna – így reagált lapunk megkeresésére Glázer Tímea, az ellenzék győri polgármesterjelöltje Borkai Zsolt lemondására.

Arra a kérdésünkre, hogy az időközi polgármester-választáson is ő lesz-e az ellenzék közös jelöltje, úgy felelt: már a héten is tartottak egyeztetéseket az ellenzéki pártok, számítottak ugyanis Borkai lemondására, csak az időpontja nem volt világos. A közös polgármesterjelölt személyéről még nem született döntés, ő mindenesetre

készen áll az újabb megmérettetésre.

Glázer Tímea egyébként nem sokkal maradt le az október 13-i önkormányzati választáson Borkai Zsolt mögött, a Fidesz polgármesterjelöltje 19 308 szavazatot szerzett, míg Glázerre 18 662 szavazat érkezett.

Kezdőlap Hírek Belföld Az ellenzék győri polgármesterjelöltje szerint készen állnak az új választásra
Szalai Szabolcs
Újságíró, publicista, a Jövő TV főszerkesztője.

Legfrissebb videók

“Sikerült megint kiiratkoznia Magyarországnak Európából”

November 8-án több száz fős tömeg vonult az Oktogonról a Szél Kálmán térre, hogy tiltakozzanak a török elnök budapesti látogatása ellen. Videóriport.

“Jól kézben tartja a várost és kitiltotta a buzeránsokat”

Tíz nappal az önkormányzati választások előtt arról kérdeztük a budapestieket, kit és miért látnának szívesen a főváros élén.

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre, mert ez a legjobb, amit most megtehetsz!

Kövess minket!

3,228lájkolóTetszik
160követőkövető
4követőkövető
294feliratkozóFeliratkozás

Ellensúly

Legfrissebb cikkek