Megalakult az új Fővárosi Közgyűlés, ők lettek Karácsony Gergely helyettesei

Kedden papírforma szerint megalakult az új Fővárosi Közgyűlés Karácsony Gergely vezetésével. Az alakuló ülésen megválasztották a főpolgármester-helyetteseket is, szám szerint ötöt: a DK-s Gy. Németh Erzsébetet, az MSZP-s Tüttő Katát, a momentumos Kerpel-Fronius Gábort, a párbeszédes Dorosz Dávidot és a civil Kiss Ambrust.

Gy. Németh Erzsébet a humán- és kulturális területek igazgatója lesz, Tüttő Kata a városüzemeltetésért felel majd, Dorosz Dávid a klímavédelemért felelős helyettese lesz Karácsony Gergelynek, Kerpel-Fronius Gábor a korrupció ellenes harcért, az átláthatóságért felel majd, míg Kiss Ambrushoz a pénzügyek és a városháza üzemeltetése tartozik majd.

Jövő TV
Neked szól. Rólad szól.

Legfrissebb videók

Demkó Attila: Trianon nem történelem, hanem a jelen

A biztonságpolitikai szakértő, író szerint a történelmi sérelmeken felül lehet emelkedni, de ehhez „mindenkinek el kell végeznie a munkát”, vagyis mindenkinek őszintén szembe kell néznie a saját múltjával.

100 év után sem tudunk méltó módon megemlékezni Trianonról?

A trianoni békeszerződés aláírásának 100. évfordulója alkalmából tartottak ülést ma az Országgyűlésben, amelyen Demokratikus Koalíció kivételével minden párt részt vett. Az ellenzéki képviselőket kérdezzük az emlékülés kapcsán.

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre, mert ez a legjobb, amit most megtehetsz!

Kövess minket!

12,468lájkolóTetszik
614követőkövető
30követőkövető
891feliratkozóFeliratkozás

Ellensúly

Legfrissebb cikkek