Balhéval indult a parlament őszi ülésszaka

Az önkormányzati választások utáni első ülésnapon Orbán Viktor értékelte az elmúlt időszak politikai történéseit. A miniszterelnök beszédében megköszönte mindenkinek, aki részt vett a voksoláson, gratulált a megválasztott polgármestereknek és képviselőknek, valamint leszögezte, a kormány pártállástól függetlenül kész az együttműködésre a települések vezetőivel. A választási eredményekből Orbán Viktor azt a következtetést vonta le, hogy a kormány politikája újabb megerősítést kapott az emberektől.

Ekkora azonban a miniszterelnök beszédét Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő táblákkal zavarta meg, amelyeken olyan feliratok voltak olvashatóak, mint

Stop propaganda! Stop korrupció!

A miniszterelnök egy darabig tűrte Hadházy akcióját, egy ponton azonban elfogyott a türelme és megpróbálta kitépni az ellenzéki politikus kezéből a táblákat, Orbán azonban nem járt sikerrel.

Tordai Bence

“A felszabadult és örömteli hangulat indokolt, tizenhárom éve nem ér… t el jelentősebb sikert a baloldal, ám hiba lenne azt gondolni, hogy készen van az országosan versenyképes alternatíva.”

Később a Fidesz több képviselője sietett a kormányfő segítségére, akik erőszakkal vették el a táblákat Hadházytól. Erről felvétel is készült, amelyet közösségi oldalán is megosztott:

Orbán hazudik, a fideszesek fedezik

Uploaded by Hadházy Ákos on 2019-10-21.

A szokatlan jelenetek után a miniszterelnök már zavartalanul folytatta beszédét.

Hadházy Ákos Facebook oldalán indokolta meg, hogy miért érezte szükségét a nem mindennapi figyelemfelhívó akciónak:

Security Check Required

No Description


Kezdőlap Hírek Belföld Balhéval indult a parlament őszi ülésszaka
Szalai Szabolcs
Újságíró, publicista, a Jövő TV főszerkesztője.

Legfrissebb videók

“Sikerült megint kiiratkoznia Magyarországnak Európából”

November 8-án több száz fős tömeg vonult az Oktogonról a Szél Kálmán térre, hogy tiltakozzanak a török elnök budapesti látogatása ellen. Videóriport.

“Jól kézben tartja a várost és kitiltotta a buzeránsokat”

Tíz nappal az önkormányzati választások előtt arról kérdeztük a budapestieket, kit és miért látnának szívesen a főváros élén.

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre, mert ez a legjobb, amit most megtehetsz!

Kövess minket!

3,228lájkolóTetszik
160követőkövető
4követőkövető
294feliratkozóFeliratkozás

Ellensúly

Legfrissebb cikkek