Eltűnhet Budapest közterületeiről a Lokál

Karácsony Gergely frissen megválasztott főpolgármester az Index műsorában beszélt arról, hogy mindent meg fog tenni annak érdekében, hogy a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) felmondja a szerződést a Lokál című lappal, amelyet hazug propagandának nevezett.

Ez az ingyenes kiadvány, amelyet a kormánypárti médialapítvány, a KESMA terjeszt városszerte a forgalmas tömegközelekedési csomópontokon 150 ezres napi példányban.

A Lokál gyakran valóban egészen hajmeresztő állításokat közöl ellenzéki szereplőkről, amelyek miatt rendre helyreigazítások közzétételére is kötelezik a lapot.

Jövő TV
Neked szól. Rólad szól.

Legfrissebb videók

Demkó Attila: Trianon nem történelem, hanem a jelen

A biztonságpolitikai szakértő, író szerint a történelmi sérelmeken felül lehet emelkedni, de ehhez „mindenkinek el kell végeznie a munkát”, vagyis mindenkinek őszintén szembe kell néznie a saját múltjával.

100 év után sem tudunk méltó módon megemlékezni Trianonról?

A trianoni békeszerződés aláírásának 100. évfordulója alkalmából tartottak ülést ma az Országgyűlésben, amelyen Demokratikus Koalíció kivételével minden párt részt vett. Az ellenzéki képviselőket kérdezzük az emlékülés kapcsán.

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre, mert ez a legjobb, amit most megtehetsz!

Kövess minket!

12,468lájkolóTetszik
614követőkövető
30követőkövető
891feliratkozóFeliratkozás

Ellensúly

Legfrissebb cikkek