Durvul a kampány Pécsen is – megrongálták az LMP plakátjait

A rendőrség is vizsgálódik már az ügyben.

Pécsen is magasabb fokozatra kapcsolt a kampány szűk egy hónappal az önkormányzati választások előtt. A baloldali összefogásból kimaradt helyi LMP plakátjait ugyanis néhány órával a kihelyezésük után ismeretlen tettesek már meg is rongálták. Mindenről a párt helyi szervezetének Facebook-oldalán számoltak be:

Az eset kapcsán megkerestük Angyal Károly Tibort, az LMP pártigazgatóját, Baranya megyei képviselőjét, aki elmondta: ismeretlen tettes ellen feljelentést tettek a rendőrségen, a vizsgálat már el is indult az ügyben. Angyal különösebb tippelgetésbe nem akart bocsátkozni, hogy kik állhatnak a dolog hátterében, szerinte a hatóságok könnyen az elkövető vagy elkövetők nyomára akadhatnak, ugyanis a rongálás helyszínén térfigyelő kamera működik.

Az előzetesen becsült kár a bűncselekménynek számító határérték alatt maradhat, így végül szabálysértési bírságra számíthat az elkövető.

Szalai Szabolcs
Írtam újságot, dolgoztam tévében és rádióban. Beleszagoltam a politikába, de kiábrándultam belőle. Aztán kiábrándultam a kiábrándultságból is. Most itt vagyok.

Legfrissebb videók

Demkó Attila: Trianon nem történelem, hanem a jelen

A biztonságpolitikai szakértő, író szerint a történelmi sérelmeken felül lehet emelkedni, de ehhez „mindenkinek el kell végeznie a munkát”, vagyis mindenkinek őszintén szembe kell néznie a saját múltjával.

100 év után sem tudunk méltó módon megemlékezni Trianonról?

A trianoni békeszerződés aláírásának 100. évfordulója alkalmából tartottak ülést ma az Országgyűlésben, amelyen Demokratikus Koalíció kivételével minden párt részt vett. Az ellenzéki képviselőket kérdezzük az emlékülés kapcsán.

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre, mert ez a legjobb, amit most megtehetsz!

Kövess minket!

12,466lájkolóTetszik
614követőkövető
30követőkövető
891feliratkozóFeliratkozás

Ellensúly

Legfrissebb cikkek