Durvul a kampány Pécsen is – megrongálták az LMP plakátjait

A rendőrség is vizsgálódik már az ügyben.

Pécsen is magasabb fokozatra kapcsolt a kampány szűk egy hónappal az önkormányzati választások előtt. A baloldali összefogásból kimaradt helyi LMP plakátjait ugyanis néhány órával a kihelyezésük után ismeretlen tettesek már meg is rongálták. Mindenről a párt helyi szervezetének Facebook-oldalán számoltak be:

Az eset kapcsán megkerestük Angyal Károly Tibort, az LMP pártigazgatóját, Baranya megyei képviselőjét, aki elmondta: ismeretlen tettes ellen feljelentést tettek a rendőrségen, a vizsgálat már el is indult az ügyben. Angyal különösebb tippelgetésbe nem akart bocsátkozni, hogy kik állhatnak a dolog hátterében, szerinte a hatóságok könnyen az elkövető vagy elkövetők nyomára akadhatnak, ugyanis a rongálás helyszínén térfigyelő kamera működik.

Az előzetesen becsült kár a bűncselekménynek számító határérték alatt maradhat, így végül szabálysértési bírságra számíthat az elkövető.

Kezdőlap Hírek Belföld Durvul a kampány Pécsen is - megrongálták az LMP plakátjait
Szalai Szabolcs
Újságíró, publicista, a Jövő TV főszerkesztője.

Legfrissebb videók

“Jól kézben tartja a várost és kitiltotta a buzeránsokat”

Tíz nappal az önkormányzati választások előtt arról kérdeztük a budapestieket, kit és miért látnának szívesen a főváros élén.

Klímatüntetők borították be a Szabadság hídat

Közös klímatüntetést szervezett a Fridays For Future és az Extinction Rebellion vasárnap délután a Szabadság hídon, amire az aktivisták odaillők táblákkal és közös skandálással készültek.

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre, mert ez a legjobb, amit most megtehetsz!

Kövess minket!

2,888lájkolóTetszik
151követőkövető
4követőkövető
287feliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb cikkek