fbpx

Puzsér is összegyűjtötte az induláshoz szükséges ajánlásokat

A Sétáló Budapest csapata is sikerrel vette az első nagy akadályt.

Ma délután sajtótájékoztató keretében jelentette be Puzsér Róbert független főpolgármester-jelölt, hogy aktivistáival közösen összegyűjtötték a hivatalos induláshoz szükséges ajánlásokat, összesen 6316 darabot.

Ahogy arról korábban írtunk, Tarlós István és Karácsony Gergely már a múlt héten abszolválta a feladatot, Puzsérék azonban még rágyűjtenek, hogy “kompenzálják az óhatatlanul is előforduló érvénytelen aláírásokat.” Így az ő hármuk neve már elég nagy valószínűséggel szerepelni fog ősszel a szavazólapon.

Thürmer Gyula, a Munkáspárt főpolgármester-jelöltje lapunk megkeresésére nem árulta el, hol tart, azonban azt nyilatkozta, hogy a törvényi határidőre (szeptember 9-ig) ő is össze fogja gyűjteni a szükséges számú ajánlásokat. Berki Krisztiánról szintén nem tudni, hogy jelenleg hány ajánlást sikerült begyűjtenie a budapesti lakosoktól, így róla sem jelenthető ki biztosan, hogy végül hivatalosan is főpolgármester-jelölt lesz belőle.

Szalai Szabolcs
Írtam újságot, dolgoztam tévében és rádióban. Beleszagoltam a politikába, de kiábrándultam belőle. Aztán kiábrándultam a kiábrándultságból is. Most itt vagyok.

Legfrissebb videók

Tüntettek a lengyel LMBTQ aktivisták mellett

Kedden szolidaritási tüntetést szerveztek a lengyel LMBTQ aktivistákkal szembeni rendőri brutalitás és jogtalan fogvatartás ellen Budapesten, a Lengyel Nagykövetség épülete előtt.

Pilismarót nem kér a tervezett kavicsbányából

A kánikula ellenére is nagyobb tömeg gyűlt össze Pilismaróton a tervezett kavicsbánya helyszínén, ahol a helyben élők, valamint a nyaralók tulajdonosai együtt...

Legújabb podcastünk

audio

Mi történt és mi várható a zűrzavaros Belaruszban?

A Jövő TV Komment című podcastjének ötödik epizódjában a Belarusz választásról, az azt követő eseményekről, illetve azok következményeiről beszélgettünk Stier Gábor külpolitikai újságíróval, a #moszkvater alapító-főszerkesztőjével, a Demokrata és a Magyar Hang hetilapok külpolitikai szakújságírójával.

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre, mert ez a legjobb, amit most megtehetsz!

Kövess minket!

13,274lájkolóTetszik
731követőkövető
40követőkövető
1,786feliratkozóFeliratkozás

Jövő Rádió

Legfrissebb cikkek

Tüntetést szerveznek a brutálisan megvert miskolci nő védelmében

Orosz Bernadettet decemberben verte össze volt barátja, most 5 millió forintot követel a nőtől.