Puzsér is összegyűjtötte az induláshoz szükséges ajánlásokat

A Sétáló Budapest csapata is sikerrel vette az első nagy akadályt.

Ma délután sajtótájékoztató keretében jelentette be Puzsér Róbert független főpolgármester-jelölt, hogy aktivistáival közösen összegyűjtötték a hivatalos induláshoz szükséges ajánlásokat, összesen 6316 darabot.

Ahogy arról korábban írtunk, Tarlós István és Karácsony Gergely már a múlt héten abszolválta a feladatot, Puzsérék azonban még rágyűjtenek, hogy “kompenzálják az óhatatlanul is előforduló érvénytelen aláírásokat.” Így az ő hármuk neve már elég nagy valószínűséggel szerepelni fog ősszel a szavazólapon.

Thürmer Gyula, a Munkáspárt főpolgármester-jelöltje lapunk megkeresésére nem árulta el, hol tart, azonban azt nyilatkozta, hogy a törvényi határidőre (szeptember 9-ig) ő is össze fogja gyűjteni a szükséges számú ajánlásokat. Berki Krisztiánról szintén nem tudni, hogy jelenleg hány ajánlást sikerült begyűjtenie a budapesti lakosoktól, így róla sem jelenthető ki biztosan, hogy végül hivatalosan is főpolgármester-jelölt lesz belőle.

Kezdőlap Hírek Belföld Puzsér is összegyűjtötte az induláshoz szükséges ajánlásokat
Szalai Szabolcs
Újságíró, publicista, a Jövő TV főszerkesztője.

Legfrissebb videók

Megkóstoltuk a műhúsos burgert és megdöbbentő eredményre jutottunk!

Arra, hogy ne kelljen milliószámra legyilkolni az állatokat és borzasztó sok erőforrást felhasználni az étkezési módunk miatt, a műhús lehet a megoldás. De vajon mennyire hasonlít az igazira? Leteszteltük!

“Sikerült megint kiiratkoznia Magyarországnak Európából”

November 8-án több száz fős tömeg vonult az Oktogonról a Szél Kálmán térre, hogy tiltakozzanak a török elnök budapesti látogatása ellen. Videóriport.

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre, mert ez a legjobb, amit most megtehetsz!

Kövess minket!

3,242lájkolóTetszik
167követőkövető
4követőkövető
295feliratkozóFeliratkozás

Ellensúly

Legfrissebb cikkek