fbpx

Lángra gyúlt a bolygó tegnap a Hősök terén

A Greenpeace klímatünetést szervezett tegnap a Hősök teréré, ahol szimbólikusan lángba borították a Földet és klímavédelmet követeltek.

Rodics Katalin, a Greenpeace agrárkampány-felelőse felszólalásában arra tért ki többek között, hogy nem csak az egyén szintjén fontos felismernünk és foglalkoznunk a problémával, hanem a döntéshozóinknak is kapcsolniuk kell, hogy klímavészhelyzet van és globális szinten kell cselekednünk.

Perger András, a Greenpeace klíma- és energiakampány-felelőse közös cselekvésre szólította fel a demonstráció résztvevőit és azokat, akik már felismerték a problémát.

A Greenpeace petíciót indított Klímavédelmet Magyarországnak! címmel, amivel a döntéshozókat szeretnék rávenni az azonnali cselekvésre a klímaválság hatásainak mérséklése érdekében.

Lángra gyúlt a bolygó szerda este a Hősök terén | Jövő TV

A Greenpeace klímatünetést szervezett tegnap a Hősök teréré, ahol szimbólikusan lángba borították a Földet és klímavédelmet követeltek. Olvasd el a híreket! http://www.jovotv.hu Lájkolj be Facebookon! https://www.facebook.com/jovotelevizio/ Kövess minket az Instagramon is! https://www.instagram.com/jovotelevizio/ Hallgas ránk a SoundCloudon! https://soundcloud.com/jovotv

Szabolcs Dorka
Szerkesztő, riporter

Legfrissebb videók

Tüntettek a lengyel LMBTQ aktivisták mellett

Kedden szolidaritási tüntetést szerveztek a lengyel LMBTQ aktivistákkal szembeni rendőri brutalitás és jogtalan fogvatartás ellen Budapesten, a Lengyel Nagykövetség épülete előtt.

Pilismarót nem kér a tervezett kavicsbányából

A kánikula ellenére is nagyobb tömeg gyűlt össze Pilismaróton a tervezett kavicsbánya helyszínén, ahol a helyben élők, valamint a nyaralók tulajdonosai együtt...

Legújabb podcastünk

audio

Mi történt és mi várható a zűrzavaros Belaruszban?

A Jövő TV Komment című podcastjének ötödik epizódjában a Belarusz választásról, az azt követő eseményekről, illetve azok következményeiről beszélgettünk Stier Gábor külpolitikai újságíróval, a #moszkvater alapító-főszerkesztőjével, a Demokrata és a Magyar Hang hetilapok külpolitikai szakújságírójával.

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre, mert ez a legjobb, amit most megtehetsz!

Kövess minket!

13,274lájkolóTetszik
731követőkövető
40követőkövető
1,786feliratkozóFeliratkozás

Jövő Rádió

Legfrissebb cikkek

Tüntetést szerveznek a brutálisan megvert miskolci nő védelmében

Orosz Bernadettet decemberben verte össze volt barátja, most 5 millió forintot követel a nőtől.