Lángra gyúlt a bolygó tegnap a Hősök terén

A Greenpeace klímatünetést szervezett tegnap a Hősök teréré, ahol szimbólikusan lángba borították a Földet és klímavédelmet követeltek.

Rodics Katalin, a Greenpeace agrárkampány-felelőse felszólalásában arra tért ki többek között, hogy nem csak az egyén szintjén fontos felismernünk és foglalkoznunk a problémával, hanem a döntéshozóinknak is kapcsolniuk kell, hogy klímavészhelyzet van és globális szinten kell cselekednünk.

Perger András, a Greenpeace klíma- és energiakampány-felelőse közös cselekvésre szólította fel a demonstráció résztvevőit és azokat, akik már felismerték a problémát.

A Greenpeace petíciót indított Klímavédelmet Magyarországnak! címmel, amivel a döntéshozókat szeretnék rávenni az azonnali cselekvésre a klímaválság hatásainak mérséklése érdekében.

Lángra gyúlt a bolygó szerda este a Hősök terén | Jövő TV

A Greenpeace klímatünetést szervezett tegnap a Hősök teréré, ahol szimbólikusan lángba borították a Földet és klímavédelmet követeltek. Olvasd el a híreket! http://www.jovotv.hu Lájkolj be Facebookon! https://www.facebook.com/jovotelevizio/ Kövess minket az Instagramon is! https://www.instagram.com/jovotelevizio/ Hallgas ránk a SoundCloudon! https://soundcloud.com/jovotv

Kezdőlap Hírek Belföld Lángra gyúlt a bolygó tegnap a Hősök terén
Szabolcs Dorka
Szerkesztő, riporter

Legfrissebb videók

Megkóstoltuk a műhúsos burgert és megdöbbentő eredményre jutottunk!

Arra, hogy ne kelljen milliószámra legyilkolni az állatokat és borzasztó sok erőforrást felhasználni az étkezési módunk miatt, a műhús lehet a megoldás. De vajon mennyire hasonlít az igazira? Leteszteltük!

“Sikerült megint kiiratkoznia Magyarországnak Európából”

November 8-án több száz fős tömeg vonult az Oktogonról a Szél Kálmán térre, hogy tiltakozzanak a török elnök budapesti látogatása ellen. Videóriport.

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre, mert ez a legjobb, amit most megtehetsz!

Kövess minket!

3,242lájkolóTetszik
167követőkövető
4követőkövető
295feliratkozóFeliratkozás

Ellensúly

Legfrissebb cikkek