Image default

Lángra gyúlt a bolygó tegnap a Hősök terén

A Greenpeace klímatünetést szervezett tegnap a Hősök teréré, ahol szimbólikusan lángba borították a Földet és klímavédelmet követeltek.

Rodics Katalin, a Greenpeace agrárkampány-felelőse felszólalásában arra tért ki többek között, hogy nem csak az egyén szintjén fontos felismernünk és foglalkoznunk a problémával, hanem a döntéshozóinknak is kapcsolniuk kell, hogy klímavészhelyzet van és globális szinten kell cselekednünk.

Perger András, a Greenpeace klíma- és energiakampány-felelőse közös cselekvésre szólította fel a demonstráció résztvevőit és azokat, akik már felismerték a problémát.

A Greenpeace petíciót indított Klímavédelmet Magyarországnak! címmel, amivel a döntéshozókat szeretnék rávenni az azonnali cselekvésre a klímaválság hatásainak mérséklése érdekében.

Lángra gyúlt a bolygó szerda este a Hősök terén | Jövő TV

A Greenpeace klímatünetést szervezett tegnap a Hősök teréré, ahol szimbólikusan lángba borították a Földet és klímavédelmet követeltek. Olvasd el a híreket! http://www.jovotv.hu Lájkolj be Facebookon! https://www.facebook.com/jovotelevizio/ Kövess minket az Instagramon is! https://www.instagram.com/jovotelevizio/ Hallgas ránk a SoundCloudon! https://soundcloud.com/jovotv

Oszd meg másokkal is!

Ajánlott cikkek

Baranyi Krisztina mögé állt be az LMP és a Kétfarkú Kutyapárt is Ferencvárosban

Szalai Szabolcs

Magyar, lengyel, cseh és észt vétóval bukott el a közös uniós klímacél

Jövő TV

Megállapodtak: minden kerületben közös jelöltet indít az ellenzék

Jövő TV