Budakeszin is győzelemre készül az ellenzék

A budakörnyéki településeken is összefogtak az ellenzéki pártok a Fidesz leváltása érdekében.

Csütörtök délelőtt Budakeszin tartottak sajtótájékoztatót az ellenzéki politika húzónevei (Karácsony Gergely főpolgármester-jelölt, Szél Bernadett független országgyűlési képviselő és Cseh Katalin, a Momentum EP-képviselője), hogy bejelentsék, a budakörnyéki településeken (ilyen Budakeszi, Budaörs, Solymár, Biatorbágy, Piliscsaba, Zsámbék, Nagykovácsi, Páty és Herceghalom) is megszülettek a megállapodások az ellenzéki pártok között arról, hogy közösen állítanak polgármester- és képviselőjelölteket.

A Budakeszin tartott sajtótájékoztatón arról kérdeztük a település ellenzéki polgármester-jelöltjét, a Párbeszéd elnökségi tagját, Hegyesi Beátát, hogy milyen esélyekkel és célokkal vág neki az őszi önkormányzati választásoknak.

Budakeszin is győzelemre készül az ellenzék | Jövő TV

A budakörnyéki településeken is összefogtak az ellenzéki pártok a Fidesz leváltása érdekében. A Budakeszin tartott sajtótájékoztatón arról kérdeztük a település ellenzéki polgármester-jelöltjét, hogy milyen esélyekkel és célokkal vág neki az őszi önkormányzati választásoknak. Olvasd el a híreket! http://www.jovotv.hu Lájkolj be Facebookon! https://www.facebook.com/jovotelevizio/ Kövess minket az Instagramon is! https://www.instagram.com/jovotelevizio/ Hallgas ránk a SoundCloudon!

Jövő TV
Neked szól. Rólad szól.

Legfrissebb videók

Palacsintázó fideszesek és a koronavírus – Itt az első Social Media Tour!

A hét legérdekesebb, vagy épp legviccesebb történései a magyar közösségi médiából. Első rész.

“Dolgozunk az új dalokon, de reméljük ősszel már újra koncertezhetünk”

A hétharminc vendége Lázár Domokos, az Esti Kornél zenekar tagja.

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre, mert ez a legjobb, amit most megtehetsz!

Kövess minket!

11,070lájkolóTetszik
334követőkövető
30követőkövető
394feliratkozóFeliratkozás

Ellensúly

Legfrissebb cikkek