Image default

Budakeszin is győzelemre készül az ellenzék

A budakörnyéki településeken is összefogtak az ellenzéki pártok a Fidesz leváltása érdekében.

Csütörtök délelőtt Budakeszin tartottak sajtótájékoztatót az ellenzéki politika húzónevei (Karácsony Gergely főpolgármester-jelölt, Szél Bernadett független országgyűlési képviselő és Cseh Katalin, a Momentum EP-képviselője), hogy bejelentsék, a budakörnyéki településeken (ilyen Budakeszi, Budaörs, Solymár, Biatorbágy, Piliscsaba, Zsámbék, Nagykovácsi, Páty és Herceghalom) is megszülettek a megállapodások az ellenzéki pártok között arról, hogy közösen állítanak polgármester- és képviselőjelölteket.

A Budakeszin tartott sajtótájékoztatón arról kérdeztük a település ellenzéki polgármester-jelöltjét, a Párbeszéd elnökségi tagját, Hegyesi Beátát, hogy milyen esélyekkel és célokkal vág neki az őszi önkormányzati választásoknak.

Budakeszin is győzelemre készül az ellenzék | Jövő TV

A budakörnyéki településeken is összefogtak az ellenzéki pártok a Fidesz leváltása érdekében. A Budakeszin tartott sajtótájékoztatón arról kérdeztük a település ellenzéki polgármester-jelöltjét, hogy milyen esélyekkel és célokkal vág neki az őszi önkormányzati választásoknak. Olvasd el a híreket! http://www.jovotv.hu Lájkolj be Facebookon! https://www.facebook.com/jovotelevizio/ Kövess minket az Instagramon is! https://www.instagram.com/jovotelevizio/ Hallgas ránk a SoundCloudon!

Oszd meg másokkal is!

Ajánlott cikkek

Szerinted ki legyen Budapest főpolgármestere? Szavazz!

Jövő TV

Leszavazta a Fidesz az otthonápolási díj növelését

Jövő TV

Karácsony Gergely nyerte az előválasztást!

Szalai Szabolcs